kupio sam trustov mmc card reader,ali nikako mi nece ocitati mmc karticu komp,pise da nista nema u blokovima...a skinuo sam te neke drivere i nece ocitat nece,pa analogno tome ne mogu prebaciti programe...helpajte??
kupio sam trustov mmc card reader,ali nikako mi nece ocitati mmc karticu komp,pise da nista nema u blokovima...a skinuo sam te neke drivere i nece ocitat nece,pa analogno tome ne mogu prebaciti programe...helpajte??
MMC?Mozda si ga instaliro na krivi port ili si ga daobro instaliro pa zamijenio port
May the Force be with you!
skužio sam to,radi,sam da još skužim kak to sve instalirati i na konju sam...
aj pliz tko koristi mmc card reader nek mi se javi na pm.fala
Ja koristim CR i sve radi dobro,a jesi instaliro drivere sigurno?
May the Force be with you!
problem je u tome što ne znam kako instalirati fexplorer preko mmc carde readera kad mi je upravo fexplorer potreban da neš instaliram??
uspio sam,promijenio sam mu ime u jpg,pa sam ga poslao u images i tamo otvorio..sad me zanima kako dalje ,tamo šaljem sve aplikacije da se instaliraju ili?
...jel ti nemaš BT (za instalaciju i brzo prebacivanje slika i programa)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sve sam skužio,hvala svima na svjetu i sorryite na gnjavaži,može se ovo zatvoriti....
ništa od zatvaranja;( formatirao sam mmc karticu i naravno sve mi se izbrisalo kao i fexplorer,i sad kad ga hocu ponovo instalirati kako sam prošli puta,tako da sam mu ime promijenio u jpg. i otvorio ga u images.......ali,sad ga uopće nema,tj- nece ga ocitati,a ne znam drukčije preko mmc writera instalirati??ima tko kakav savjet??
a nisam backup napravio...brijem da je to neki bed??
Bookmarks