Drugi put pazi kud postas. Za ovo postoji podforum Usporedbe modela.
ovako, razmišljam o promjeni mobitela, budući da je moj w610 već polako spreman za zamjenu, a i dolazi Božić, vrijeme darivanja![]()
želja mi je neki klizni glazbeni telefon, a i planiram sa simpe prijeći na mrak tarifu koja mi se čini kao povoljnom opcijom za mene studenta i moja primanja... gledam malo ponudu u t-mobile i recimo da se dvoumim između w705 i w595 koji bi me stajali do 1000 kuna, zanima me vaše mišljenje...
i da, ako uzmem u t-mobile, dobijam brandirani softver, može li se živjeti s tim ili je nužna promjena softvera?
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Drugi put pazi kud postas. Za ovo postoji podforum Usporedbe modela.
Uzmi w705 bez razmišljanja (tj. razmisliš ako baš eto...). Ja sam se isto bio dvoumio između ta dva ali sam uzeo c510 jer mi bio za kunu a ovi skuplji samo zbog w oznake...itd. w595 mi nekako ljepši dizajn ali w705 ima veći ekran, led-icu za svjetlo, WLAN (ako i ne koristiš dobro znat da je tu, 4 GB karticu (w595 mislim dobije 2 GB),...
Može se živjeti sa t-mobile softverom (pod uvjetom da se ne smrzava, gasi...) jer nije to kao vodafone pa da poružne ko zna što.
Ako ne patiš za w oznakom i baš da mora klizni i novom play now opcijom definitivno ti c510 preporučujem koji je još jeftiniji (naglasio si student i primanja) a dobiješ jako dobar mob i fotić + odličan mp3 player (samo nabaviš bolje sluške ili te od w610 zadrži)!
isprike za temu, prsti su bili brži od mozga, drugi put ću mislit prije![]()
a uzeo bi si baš klizni, dosad sam uvijek imao "običan" pa da malo promjenim... da, i meni je 595 ljepši po dizajnu, zato sam ga i uzeo u obzir, ali mislim da je dosta stariji model od w705, a i display je na 595 manji... gledao sam temu o njima, nisam primjetio da se baš spominju neki problemi s bilo kojim od njih a cijena se bitno ne razlikuje pa zašto onda ne kupiti bolje, ako je moguće...
Ako je mala razlika u cijeni onda bez razmišljanja uzmi w705!
Javi kad uzmeš pa podjeli dojmove![]()
evo kupio sam na kraju ipak w705 prebacivanjem sa simpe na pretplatu, mrak tarifa...![]()
zasad se mobitel čini OK, sviđa mi se što ima Wi-Fi, dobro dođe... samo neznam jel me to osjećaj vara, ili je malo sporiji, čini mi se ko da mu njegova vlastita tema malo sporije radi, a i kad ulazim u "meni" malo je sporiji...
Bookmarks