Ja sam uspio sa data kabelom koji sam dobio uz mobitel ubaciti flash bez problema. Iako je tu a i na nekim drugim forumima bilo riječi da se to može napraviti samo sa flash kablom, negdje sam na pročitao na netu da se može i data kablom. Našao sam noviju verziju "MultiLoader_V5.44" i prvo sam stavio flash F480XXHF7. Sve je prošlo dobro, oko 5 min, ali nema HR jezik, iako bi ga trebalo imati. Više nema vodafona i ikone su nekako ljepše, oriđiđi. Poslije sam stavio drugi flash F480XFHH2_NewBoot i taj ima HR. Nakon toga sam ga otključao samo ukucavanjem kodova. I to je uspjelo bez problema, samo mi simpa kartica više ne radi. Možda zato jer je postupak takav da se kartica gurne samo do pola i nakon upisivanja koda se gurne do kraja dok se mob resetira, ili sam je malo jače savinuo kod guranja. Uglavnom je otključan.
Ovo ne pišem kao SAVJET drugima da to pokušaju sa data kablom. Ja sam kupio mobitel u Vip-u prije par dana i možda su ovi data kablovi ujedno i flash kablovi.
Sad mogu intalirati igrice, jer vipov firmware nije dozvoljavao otvaranje dodatnog menija za instalaciju java igrica nakon upisivanja koda.
cekaj malo bas to i ne kuzim ...znas li mi na neki laksi nacin objasniti kako da skinem igricu na mob i instaliram jer mi svaki put kada skinem pise nepodrzana datoteka..
Bookmarks