ovak...ja bih uzela novi tomato broj upravo zbog ove usluge, ajmo to tak rec...to bi mi bio 2.tomato broj, i ujedno bi ga koristila ISKLJUCIVO za placanje parkinga...dakle, nikakvi pozivi ili poruke...ne treba mi to...
razmisljala sam i ovak sam si to nekak zamislila
na tmobile imam 300 minuta mjesecno besplatno za potrosit, bez uspostave poziva...dakle za 0kn prema svim mrezama...na kraju mjeseca mi uvijek ostane cca 200minuta...pa sam ja mislila tih 200 minuta potrosit na taj 092 broj...s time bih dobila 200kn na racun, a to bih iskoristila za placanje plarkinga...
e sad me zanima, je li itko isprobao to?dakle, moze li se placati parking time, ili se mora potrositi na pozive/poruke?
takoder, u uvjetim koristenja sam procitala, da se te kune skupljene na taj nacin, stavljaju na poseban "racun" a onda tek obnovnom bonom bilo koje vrijednosti se pridodaje na normalan racun...
11. Bonus se pohranjuje na Bonus račun. Iznos na Bonus računu korisnik može provjeriti slanjem
SMS poruke sadržaja STANJE na broj 4111.
12. Uvjet za prebacivanje Bonusa sa Bonus računa na glavni račun je nadoplata bilo kojim bonom.
Nakon nadoplate računa bonom, cjelokupni Bonus se prebacuje na glavni račun, a stanje Bonus
računa se postavlja na nulu. U trenutku prebacivanja Bonusa na glavni račun, korisnik će biti
obaviješten SMS porukom.

Odgovori uz citat
Bookmarks