Prikazujem rezultate 1 do 25 od 204

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne razlikuje ih niti Hrvatska agencija za telekomunikacije, jednako kao t-mobile i bonbon(a sada vjerovatno i kmobile), svi se vode pod istim imenom.
    s obzirom da sam imao priliku pratiti prijenos brojeva iz jedne mreze u drugu, mogu to potvrditi.
    jednostavno, tomato je samo jedna od tarifa VIP-a, koja se reklamira kao zaseban brand.
    nema niti zasebna prodajna mjesta, drugu SZK, finansije idu u istu kasu, obracunavaju se u godisnji obracun VIP-a, dakle to je u potpunosti isto. jedino sto se vip s tomatom ogradio od "jeftinog operatera" i korisnicima i dalje prodaje skupi V.I.P. brand,a samim tim i vece cijene.
    tomato je tu da zadrzi one koji su shvatili lopovluk vipa, pa da se zadrze unutar mreze, tj bolje da daju 5o kn mjeseco vipu, nego nekom drugom,ali i da bi nastetili drugima...prvo dumpinskim cijenama,a zatim i ovakvim tarifama.

a to im sve omogucava HAKOM i zakoni RH.

kratkorocno, svi korisnici od toga imaju koristi,ali ukoliko bi doslo do propasti konkurenta sto je krajnji cilj, za cas bi i vip ukinio tomato.

uglavnom, lopovcine.

mislim,ako je nama obicnim korisnicima, koji nikakve koristi nemamo od toga da "prozivamo" tomato, tj cak nam ide u prilog ova mogucnost skupljanja kuna, jasna politika VIPa, kao i njihove muljaze, pitam se kako nije jasno onima u drzavi koji su odgovorni za to trzste!?
    sta oni rade, za sta su se skolovali i za sta primaju placu???

no, da vas nesto pitam,ako znate odgovor, jer ne da mi se traziti i citati "sitna slova":
    postoji li mogucnost aktivirati ovu tarifu na tomatu, skupiti nesto novca, pa preci na Brutalnu tarifu???
    ili su i tu korisnike ogranicili, da mogu samo jednu tarifu zauvijek koristiti???

edit: ipak sam si dao truda i procitao uvjete koristenja ove tarife, i ocekivano, pise da se bonus skupljen u ovoj tarifi automatski gubi prelaskom na neku drugu tarifu.
    steta...

ajmo, genijalci...ima li jos koji pametan nacin iskoristiti ovaj bonus, s obzirom da si bonus ne moze koristiti za pozive prema uslugama s posebnom tarifom, za slanje SMS poruka prema uslugama s posebnom tarifom???

ispravljac, pretpostavljam da ti imas kakvu ideju?
    ako ne zelis javno, mozes mi poslati i pm
    Zadnji uredio raky_b : 09-04-2012 u 11:22 Razlog: dodatak

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispravljach je napisao da koristi za pozive prema inozemstvu. Također, može se koristiti i za odlazne pozive u roamingu. To su dvije stavke na kojima se može najviše uštedjeti.

3. 'Hvala' kaže:

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    pa ne razlikuje ih niti Hrvatska agencija za telekomunikacije, jednako kao t-mobile i bonbon(a sada vjerovatno i kmobile), svi se vode pod istim imenom.
    s obzirom da sam imao priliku pratiti prijenos brojeva iz jedne mreze u drugu, mogu to potvrditi.
    jednostavno, tomato je samo jedna od tarifa VIP-a, koja se reklamira kao zaseban brand.
    nema niti zasebna prodajna mjesta, drugu SZK, finansije idu u istu kasu, obracunavaju se u godisnji obracun VIP-a, dakle to je u potpunosti isto. jedino sto se vip s tomatom ogradio od "jeftinog operatera" i korisnicima i dalje prodaje skupi V.I.P. brand,a samim tim i vece cijene.
    tomato je tu da zadrzi one koji su shvatili lopovluk vipa, pa da se zadrze unutar mreze, tj bolje da daju 5o kn mjeseco vipu, nego nekom drugom,ali i da bi nastetili drugima...prvo dumpinskim cijenama,a zatim i ovakvim tarifama.

a to im sve omogucava HAKOM i zakoni RH.

kratkorocno, svi korisnici od toga imaju koristi,ali ukoliko bi doslo do propasti konkurenta sto je krajnji cilj, za cas bi i vip ukinio tomato.

uglavnom, lopovcine.

mislim,ako je nama obicnim korisnicima, koji nikakve koristi nemamo od toga da "prozivamo" tomato, tj cak nam ide u prilog ova mogucnost skupljanja kuna, jasna politika VIPa, kao i njihove muljaze, pitam se kako nije jasno onima u drzavi koji su odgovorni za to trzste!?
    sta oni rade, za sta su se skolovali i za sta primaju placu???

no, da vas nesto pitam,ako znate odgovor, jer ne da mi se traziti i citati "sitna slova":
    postoji li mogucnost aktivirati ovu tarifu na tomatu, skupiti nesto novca, pa preci na Brutalnu tarifu???
    ili su i tu korisnike ogranicili, da mogu samo jednu tarifu zauvijek koristiti???

edit: ipak sam si dao truda i procitao uvjete koristenja ove tarife, i ocekivano, pise da se bonus skupljen u ovoj tarifi automatski gubi prelaskom na neku drugu tarifu.
    steta...

ajmo, genijalci...ima li jos koji pametan nacin iskoristiti ovaj bonus, s obzirom da si bonus ne moze koristiti za pozive prema uslugama s posebnom tarifom, za slanje SMS poruka prema uslugama s posebnom tarifom???

ispravljac, pretpostavljam da ti imas kakvu ideju?
    ako ne zelis javno, mozes mi poslati i pm
    Nema potrebe miksati s tarifama. Zadrži obje tarife!

Slične teme

1. Nova T-Com tarifa!
    By Inovator in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 04-04-2005, 12:20

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove