Kvragu! Imao sam tu pricu napisanu, ali sam ju izgubio kad mi je izgorio disk
Hm... uostalom bolje da ne pocnem nekoga javno ismijavati, pa cu samo ukratko, bez najboljih detalja
Uglavnom zelio sam potvrditi ono sto Sljaka kaze, da to sto netko pise za neki magazin o mobitelima nije pokazatelj strucnosti.
Meni ni na kraj pameti nije bilo da pocnem novinariti i potpuno slucajno sam se nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme.
U Mobyju su na pitanja citatelja o Nokiama odgovarali serviseri iz Mobisa. Kad su se posvadjali, Mobisovci su odbili daljnju suradnju.
Onda sam ja uskocio i prvo poceo odgovarati na pitanja citatelja, potom sam uvaljivao vec gotove tekstove koje sam imao na webu, i na kraju sam poceo pisati "po narudzbi".
Ja sam se u svemu tome nasao potpuno slucajno. To sto sam ja pisao za "magazin o telekomunikacijama", a jsp_m nije, ne znaci da sam ja znao vise od njega. Naprotiv, posto sam bio svjestan da je bolji od mene, savjetovao sam mu da proba potraziti kakav poslic u Mobilu (kod konkurencije), da ne bi mene izgurao.
Isto tako, istina je i ono sto jsp_m kaze. Da nitko u hr ne zna o Nokiama vise od njega i Hodaka.
Da postoji jos netko tko se moze mjeriti s njima to bi se znalo jer bi, hoce-nece, morao ostaviti trag na Internetu. Svi ti detalji se ne mogu drugacije doznati nego razmjenom znanja i iskustva preko Interneta.

Bookmarks