Koristio sam par WiMo uredaja ali HTC Sense u WiMo 6.5 mi se pokazao najboljim.
Native WM Today Screen
Proprietary UI (HTC Touchflo 3D, HTC Sense, Samsung Touchwiz, itd)
SPB Mobile Shell
Vito Winterface
SHBT MyHome
PointUI
nešto treće
Znači koje je vaše omiljeno korisničko sučelje (UI), koje koristite na vašem Windows Mobile uređaju? Vaš WM Today Screen.
Dali:
1. Native WM Today Screen,
2. Proprietary UI (HTC Touchflo 3D, HTC Sense, Samsung Touchwiz, itd),
3. SPB Mobile Shell,
4. Vito Winterface,
5. SHBT MyHome,
6. PointUI,
7. nešto treće.
... ... ...
Meni je dugo vremena bilo najdraže koristiti onaj klasični, Native WM Today Screen. Ali sada koristim SPB Mobile Shell u Sense kombinacije, što mi se čini za sada nekako najdraže.
HC4L
Koristio sam par WiMo uredaja ali HTC Sense u WiMo 6.5 mi se pokazao najboljim.
pa ja sad imam hd2 i koristim sense ui i prilično je dobar
spb ms je po meni najbolji ui program, point ui ima jako puno potencijala ali još uvijek je malo nedorečen i troši previše memorije , vito mi je samo kopija iphonea pa tako da ako bi htio takav ui onda bolje kupit original
wm titanium je ok , ali mi je definitivno draži sense ui
p.s. rlToday je još jedan dobar today plugin programčić. sve mu je zapisano u jednom xml fileu i imate potpunu slobodu raditi što god hoćete, mali memory footprint , brz i jako jako star![]()
Glasam za HTC varijante, respect na tomeuljepsali su windowse i android OS. No sada pod dojmom , dao bi glas i Maemo UI-u.
Koje god sučelje isprobao uvijek se iznova vraćam na SPB shell. Pogotovo odkad je izašla verzija 3.5
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Do sada sam najviše koristio native wm u kombinaciji s hs++ (floyd tema), raznom launcherima itd. To je definitivno najmoćnija kombinacvija. Žao mi je da nisu dalje razvijali koncept homescreena s pluginovima programa. Umjesto da su išli na razvijanje koncepta koji je po meni ok, kopiralo se iŠit i sad imamo delanec. Isto tako su bez veze izbacili kotačić, hard tipke (one sastrane) ...
Sad je taj koncept toliko zastario i toliko je ružan da ga više ne koristim.
Sad koristim sense ui na leu (glasao za to). Koliko to lijepo izgleda, toliko je (ponekad) nepraktično.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Sada sam stao na HTC Sense u Valkyrie 5.0 LEO-MAX ROM-u i SPB MS 3.5.1 sa MSkip-ovom UltimateV2 temom.
Od prvog pocket pc pa eto danas do X1 sam najvise koristil Wisbar advance kao zamjena originalnog menya i Spb pocket plus za desktop.
Ima tu i drugih stvari ali to je najbitnije kaj se tice samog (nazovimo) starta programa itd.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
motorolin napredni custom homescreen sa dodatkom Iconsoft phonex koji drastično olakšava korištenje moba za pregled poziva, zvanja, uređivanja imenika... sve je finger friendly, a u kombinaciji sa motorolinim homescreenom, sve mi je na jednom mjestu i radi odlično, brzo i stabilno.
SPB Mobile Shell koristim, iako znam da ima sigurno drugih sučelja koja će mi više odgovarati, ali ovo mi je dovoljno pošto neplaniram mob imati dugo..
Nemogu reć koje mi je najdraže kada sam samo ovo koristio..
A jel ja mogu instalirat još jedno sučelje uz SPB Mobile Shell, pa negdje u postavkama samo odaberem koji ću od ta dva koristiti, ili moram brisati SPB pa onda instalirati taj novi?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Može, ja sam svojevremeno istodobno imao i iLauncher i Mobile Shell. Samo koliko je iLauncher svoje UI sučelje? Nadograđuje nativni home screen, svojevremeno meni najbolje riješenje.
HC4L
Standardno imam SPB shell, a kad naletim na neko novo obavezno ga instaliram i isprobam. Ponekad ih znam imat i dva tri dodatna, jer ih zaboravim maknut.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
SPB Mobile Shell mi je najbolji i dosta je intuitativan.
SPB mobile shell 3.5.3 + Vostradamus Widgets 2.33-pilično intuitivno sučelje koje zadovoljava većinu potreba prosječnog korisnika
HTC Sense...naprosto nenadjebiv, kad radi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A znam. Na Androidu je sličniji MaxSenseu na WM-u...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ej,a di je WAD?? STavi ga u anketu![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Koristim Spb Mobile Shell trenutno.,
Jel netko instalirao ovaj SPB skins release 4.5?
ili sense 2.5 ili titanium
MDA Compact IV [DIAM200 Security & SIM Unlocked]
ROM: RaL.GT1K Lite 6.5
RADIO: 1.17.25.09
Bookmarks