Jučer me osobno nazvao operater Tmobile-a i potvrdio da se ne može. Pročitao sam na još par mjesta da neki ljudi također ne mogu provjeravati status na računu (npr. dosta ih se žali na srpskom mobilnom svetu).
Kada upišem *100# kaže mi "incorrect number", isto vrijedi i za provjeru web n walk statusa.
Da li netko zna način za provjeru ovih gore statusa preko interneta? Registrirani sam korisnik.
Jesu, samo su risajzane. Pregledaj par stranica te teme jer ima par fotki u punoj veličini.
Zadnji uredio HCSC : 17-01-2010 u 01:27 Razlog: na zahtijev
Tu možeš na netu pogledat svoje stanje samo moraš bit registriran.Code:https://moj.t-mobile.hr/home.aspx
Hvala ti, probati ću!
EDIT: uspio sam provjeriti status bona, ali ne i status web n walk opcije. Bookmarkat ću stranicu na N900, pa sam barem to riješio. Tnx!
EDIT #2: da li netko zna da li Tmobile automatski šalje sms kada se potroše inicijalno zakupljeni web n walk MB-ti?
Primijerice, kada potrošim besplatne minute unutar opcije "spika", automatski mi dolazi sms s upozorenjem da se (od) iduće minute naplaćuju po redovnoj tarifi.
Zadnji uredio Ambivalent_ : 17-01-2010 u 02:12
Ambivalent najbolje ti je za to nazvati sluzbu za korisnike i pitat....logicno bi bilo da ti jave kada potrosis mb ali rađe ti njih nazovi i pitaj....
Nazvao jutros, vele da se web n walk status ne može provjeriti online, ali po iskorištenom paketu dolazi sms. : )
Dođe ti poruka kad uđeš u zadnji megabajt.
Pozz,
Status web'n walk se može provjeriti online na moj.t-mobile.hr,
Piše ti koliko ti je još MB ostalo.
Također se može provjeriti za sve ostale opcije kao što su recimo poruke koliko ti je još besplatnih poruka ostalo...
Možeš mi, molim te, to detaljnije objasniti na PM (da ne idemo u offtopic u ovom topicu).
Da li se osim statusa MB-a može vidjeti i rok do kojeg vrijedi aktualni paket?
(odgovore molim na PM).
uzeo jucer n900 u ducanu i za 5300kn se ugodno iznenadio sa par zamjerki,a to su jezik ima svih jezika,engleski,poljski,njemacki.....a od hrv. ni H (svaka vam cast mobis),druga stvar ni cd a kamoli neki dvd nisu u stanju bili ubaciti u kutiju,a najgore od svega je sta ni zastitne naljepnice nema za ekran(kad se skine crna naljepnica)ostane goli ekran i stavis ga dva puta u džep i izgrebes ga.
sta se tice samoga telefona i interneta priko wifi osjetno je brzi od n97 i dosta ugodniji i laksi za raditi,sinoc sam sa ovi storea skida neke aplikacije i masu njih dosta dobro radi
poruke se mogu pisati samo kad je mob otvoren malo iritirajuce,ali naviknem se
i stanje na racunu *130# tele2 nemoze se provjeriti
NOKIA JE ZAKON
Jesi probao update-at?
1. Ajd sad djecaci moji da Vas sve cujem ( one koji su izdvojili 5300 kn ) dali taj komad lijepo dizajnirane plastike toliko vrijedi?
2. I koji je razlog da se nemože statu na racunu provjerit ( što kaže sam operater zašto se nemože?
3. Dojam o tipkovnici i dal se imenik s starijih modela nokije da prebacit na N900
Hvala
Meni osobno, da. Kao i svaka stvar, ima nedostataka, ali aposlutno dominiraju pozitivne strane.
Surfanje, brzina, performanse, aplikacije, kvalitetan fizički kverti...
Ovako, nakon što sam prijavio da ne mogu provjeravati status na računu, nakon 24h javio mi se čovjek iz Tmobile-a i rekao da je na tom uređaju to trenutno nemoguće (on kaže da je krivnja na uređaju), ali da bi neki novi firmware u budućnosti to mogao ponuditi.
Ali pazi, to uopće nije problem! Evo, ja sam se registrirao na Tmobile portal i favorizirao upravo link za provjeru statusa bona. Dakle, račun provjerim apsolutno jednakom brzinom kao da na klasični način upisujem onaj kod.
Tipkovnica je svakako kvalitetna, mada su tipkice malo premale (ali i to može biti stvar navike). Drugi dio pitanja ti ne mogu odgovoriti jer sam do sada imao Samsung G600.
EDIT: u konačnici, nemoj se zamarati što drugi mobiteli imaju ili nemaju, te sa manjim nedostacima ovog modela. U svakom slučaju, kupuješ jedan kvalitetan, high end uređaj iz vrha današnje linije mobitela.
Zadnji uredio Ambivalent_ : 19-01-2010 u 12:52
1.isplati se dati ako volis taj sport jer mobitel zaista vridi te novce,a to sto ima nekih sitnica to je normalno jer bi bilo glupo da je sve ok
2.ocito je razlog u softweru uredaja ili u nasim dragim operaterima
3.tipkovnica me i nije bas odusevila ali je mozda do sada najbolja koju sam ima priliku koristiti
update jos nije dostupan
Zadnji uredio HCSC : 19-01-2010 u 13:12 Razlog: tipka edit
NOKIA JE ZAKON
jedna stvar me zapanjuje,vipovci vele da neznaju dali ce uredjaj ponudit svojim korisnicima.sa druge strane nitko od nokijinih distributera osim mobisa ga ne nudi u prodaji.prodavac iz mobisa me uvjerava da ih nitko ne sprijecava da ga naruce i stave u prodaju.neznam zasto onda svi cekaju ????
Zato što je politika Nokije da prvo uređaje daju svojim partnerima to je Hrv Mobis a operatrei dobivaju uređaje kad se odluce subvencionirat jednu cijenu uređaja. ( to nije bio slucaj s N97 tako da vjerovtno nece ni za N900 bit nekog poticaja od operatera)
Inace Nokija ne šalje uređaje operaterima iako potpišu ugovor barem 2 tjedna do 1 mj nakonprodaje u svojim podružnicama dakle mobisu.
@2fast; moze preporuka nekih zgodnih app?
angle meter
level touch
speedometer touch -po meni najbolje
to je to sta sam instalira i sta me zanima,osim jos nekih slika bez veze
NOKIA JE ZAKON
Vip je imao expluzivu ali je mob brio prije toga dostupan 3 tjedna u mobisu dok nije došao u vip i ta ekpluziva nije bila prava ekspluziva jer su pokupovaoli sve mobitele u mobisu ( i ugovorili s njima da ne prodaju nitij jedan mob t-mobilu pa su u t-mobilu dovukli mobitele iz njemacke i prilagodili ih našem tržištu) i prodavali su ga po cijeni od 5 999 kn tako da o tome nemoramo raspravljat nikakve subvencije od strane mobilnih operatera nokija nije dobila da mobiteli budu oznaceni ili tome slicno tako da su na N97 izgubili gro novaca.
kako novi kontakt koji je upisan na mob. kopirati (prebaciti ) na sim karticu ?
Pc Suite za n900
http://www.giveawayoftheday.com/nokia+n900+pc+suite/
nisi razumijo moje pitanje. dali se to moze kopirati samim uredajem a ne preko moba.
Bookmarks