Vi koji ste ga kupili, jel mozete uploadati nekoliko fotki slikanih na danjem svijetlu? I kako funkcionira FM transmitter u autu?
Vi koji ste ga kupili, jel mozete uploadati nekoliko fotki slikanih na danjem svijetlu? I kako funkcionira FM transmitter u autu?
Kad smo vec kod slika ja bi molio malo slika samog mobitela ako je moguce.
I da jedna fora aplikacija koja je ugrađena u mob kada mobitel zvoni okrenite ga tako da je ekran prema dole i mobitel se prabaci u mod bešumnog rada ( zvoni ali se ne cuje ) samo mislim da ga treba prebacit na neki od profila koji to podržava.
evo da kazem i svoje dojmove posto sam ga drzo u rukama par minuta hehehe
ekran fantazija, kamera fantazija ali kako je teeezak i debel((((
mogu vam reci da sam se malo ohladio od njega...nisam ga htio stavljat u đep ali mislim da mi nebi stao....preveliki je i pretezak....trebali su malo i na to misliti....
vale n900 je djepno racunalo sa funkcijom mobitela.tako ga i reklamira nokia i zbog toga je veci i tezi.
ma jasno je to meni ali eto imo sam potrebu da kazem sto me je jako zasmetalo.
jos sam zaboravio reci da je milina tipkati na toj tipkovnici.
ova debljina i tezina se moze rijesiti sa nekom lijepo futrolom ma taj mob. i nikako je ne stavljati u đep hehe![]()
Velik jest, ali težak (meni) uopće nije. I komotno stane u džep od hlača.
i ja sam ga drzao i ne bih se slozio sa konstatacijom vale24. stane normalno u dep, je malo deblji od novijih telefona, ali nista strasno.
Što se update-a tiče, pokrenuo sam app. manager i ondje odabrao update, međutim, novi update još nije dostupan.
@nevidljivi;
koji je najbrži način za stavljanje u bešuman mod?
Na netu sam bio nešto sitno i to isključivo putem Wifi-a, i sve je jako korektno i brzo. Mail nisam isprobavao.
Stabilnost je zasad odlična, ali to je ionako dugoročna kategorija.
Kakav je ekran što se toucha tiče? Piše na GSMareni da je resistive što je miljama od kapacitivnog na iPhoneu.
Npr imao sam 5800 u koju sam se strašno razočarao jer sam neke funkcije morao stisnuti i 3 puta da bi se izvršile.
Uz N900 dolazi i stylus, ali jel ga baš nužno koristiti? Može li se prstom sve obavljati?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...touch nije kapacitivni- e jesu ga shebali...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, osjeti se. Ali nije tako strašno...
Ma, da se razumijemo, nije tako strašno niti uzeti mob od prije 10 godina i na njemu tipkati. Recimo onaj Alcatel One touch.
Ali jedan flagship poput N900 koji se reklamira kao "mini računalo s GSM funkcijama" ne bi smio imati tu vrstu ekrana. Čista navlakuša s moje strane gledišta.
Također, ne znam jel popravljeno na novoj inačici firmwarea, ali Player nema equaliser što je još jedan propust. Mislim, bit će, ali trenutno ga nema.
Dobre stvari su mi jedino dosta jaki zvučnici i dobar slide koji se, izgleda ne klima kao kod drugih Nokija (ali i to je pitanje vremena kada se o Nokiji radi).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Slažem se i svakako da je minus i ne korektno s Nokijine strane. Ali kome to smeta, neka ga ne kupuje. I nemojmo pretjerivati u izjavama oko rezistvnih ekrana, nije idealan, i sigurno se ne može uspoređivati s kapacitivnim, ali relativno dobro odrađuje svoj posao, pogotovo kad se čovjek navikne. Možda smo ipak malo razmaženi sa svim tim očekivanjima (ništa osobno, govorim čisto generalno).
Meni osobno više odgovara ova kombinacija (rezistivni ekran sa fizičkim kvertijem) nego i kapacitivni OLED sa (isključivo) virtualnom tipkovnicom.
Svatko neka si posloži prioritete i kupuje prema tome.
Zadnji uredio Ambivalent_ : 15-01-2010 u 18:45
Zadnji uredio nevidljivi : 16-01-2010 u 08:45
Zvao sam Tmobile po pitanju provjeravanja statusa na računu, nazvali me jutros i rekli da je to na ovom modelu zasad nemoguće i da se stvari mogu promijeniti eventualno sa nekim update-om OS-a mobitela.
A što se update-a tiče, na Maemo forumu (koji je laser linkao stranicu prije) postoji stickana tema po tom pitanju. Stvar je dosta kompleksna, potreban je 15 znamenkasti broj sa baterije koji se koristi pri update-u. Zasad su dostupna 2 update-a, treći se očekuje u nekoj bližoj budućnosti, a postoji i više načina za sami update. Po jednom se gube svi instalirani app-ovi (potrebno koristiti app backupa koji je po defaultu u samom mobitelu) i drugi način po kojem se app-ovi ne gube. Također, bitna je stvar i zauzeće RAM-a koje će za 3. update iznosti 40+ MB.
Za cijelu tu zbrku oko update-a pričekat ću da neko s ovog foruma (a tko to bolje razumije), uradi i podjeli svoja iskustva.
Tema za update OS-a:
http://talk.maemo.org/showthread.php?t=40150
Za slike snimane N900 pogledajte ovdje:
http://talk.maemo.org/showthread.php?t=38660
Na slijedećem linku dostupan je Firefox 3 za N900 (najnovija verzija):
http://www.mozilla.com/m/
t-mobile
ja sa na t-mobile i vidim stanje racuna. a za fotke mi treba neki link da postavim slike. neznam niti jedan trenutno. nesto sam probo danas ali ne valja.
Bookmarks