mms ce biti moguc sa prvom novom verzijom firmwera koja bi trebala ispraviti veliki broj bugova.ako se zelite informirat o iskustvima korisnika koji je koriste vec mjesecima posjetite ovaj odlican forum:
http://talk.maemo.org/forumdisplay.php?f=44
MMS radi pod uvjetom da imaš kreiran e-mail acc preko e-maila navodno ide koliko sam skužio
mms ce biti moguc sa prvom novom verzijom firmwera koja bi trebala ispraviti veliki broj bugova.ako se zelite informirat o iskustvima korisnika koji je koriste vec mjesecima posjetite ovaj odlican forum:
http://talk.maemo.org/forumdisplay.php?f=44
Mogućnost MMS-a kroz jednu app
izvor: dailymobile
HC4L
Btw, dosao je jos jedan update, nedugo nakon zadnjeg, ovaj zadnji donosi Microsoft Exchange podrsku te nekoliko tweakova samog OS-a.
... 8 komada i odmah rasprodano...i to još po 5300kn...ipak nema krize kod nekih ...ali dobro - nek im je sretno s novim aparatom...uglavnom - bez obzira na sve što nudi ipak je previše novca...
...a što se tiče bugova - općeznano je da svaka nova nokia koja izađe uvijek ima problema s nekim sitnicama pa me ne razumijem zašto se neki ljute i čude tome...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kolko vidim opet je raspoloživa na mobisovom webu.zanimljivo je da je jeftinija nego n97.cekam je na produzetak ugovora u vipu cca 2438 kn + pdv.
kupio ga danas. sada se doma zabavljam.
ako vas sta zanima ajde pitajt...
To im je stvarno pizd*nski što prodaju takve buggovite uređaje.
Pa di bi ovaj svijet bio kad bi nam svi uvaljivali takva sran*a?
To bi bio totalni mayhem...
Zamislite da kupite novi BMW u kojem neradi makar najmanja sitnica. Brijem da bi odmah bila reportaža u potrošačkom kodu o pokvarenim BMWima.
ljudi su ih u americi vracali mobitele na zamjenu po 2-3 puta dok nisu dobili ispravan uredjaj.najveci bug je konstantan rebut uredjaja .kod nekih i po 15-20 puta dnevno ,sam od sebe.neznam dali taj bug ispravlja nova verzija firma koja je danas izasla.
Kupi auto kod Zubaka pa ceš imat takvo iskustvo...
Ako baš želiš usporedbe kupi si bilo koji Samsung pa prolazi kalvariju s njime ne da si im ovi novi mobiteli buni grešaka nego je to hroro što se prodaje a kakti u samom su vrhu tako da je to sve kolko god zvucalo cudno normalno, ako želiš da ti radi konstantno moraš bit u toku s nadogradnjom uređaja prošla su vremena kad si kupio mobitel i stavio ga u džep i vozi.
na sim kartici imam sms parking. sada ga nemogu pronaci. moram placati sitnisem.
aaaaaa upomoc
hahahahahahaaha,
pa niš, uvijek možeš poslat kao sms...
I ja ga kupio danas. Hvala laseru i music-cro!
Dojmove javim kad se malo uhodam, trenutno mi ništa nije jasno.
@nevidljivi; kako se namjesti na hrvatski? Kod prvog paljenja nisam ga primjetio među ponuđenim jezicima.
I da li je obvezno proći onaj get started program?
leanguage je engleski (nema hr)
region je hrvatski
get started ja sam preskocio. neznam zasto bi bio obavezan
Ma nije mi se maknuo dok ga nisam odradio.
Reci, kako se (maksimalno) odzumira stranica na kojoj surfaš?
I da li se može skrolanje narihtat da nije invert (tako da prstom dole i ekran skrola dole, a ne obratno kao što je po defaultu)?
Kako se pokreće update OS-a?
EDIT: može li se provjeravati stanje na računu (bonu), jer ne radi klasični *100#
Zadnji uredio Ambivalent_ : 14-01-2010 u 19:07
Ažuriranje uređaja
Postavite uređaj da vas obavještava o dostupnosti novog ažuriranja softvera.
1. Odaberite Programi > SV ažuriranja u izborniku uređaja.
2. Izaberite softver koji želite ažurirati.
3. Slijedite upute na zaslonu uređaja.
Možete ažurirati i pojedinačne programe čak i ako ažuriranje softvera nije dostupno za vaš uređaj.
vise na:
http://www.nokia.com.hr/podrska/down...ra-za-telefone
virtualna tipkovnica se moze sloziti u
setings_text input
Ma i ja sam izašao, ali mi je na desktopu ostao, pa sam mislio kako se toga riješit. I riješio sam se tako da sam odgledao do kraja (imaš tajmer u gornjem desnom kutu).
I hvala ti na odgovorima do sada.
Za sve ostale:
Pitao sam danas kako stoje s zalihama N900, rekli su da bi za potencijalne kupce bilo dobro da nazovu 2-3 dana prije i rezerviraju. U principu mobitela ima, ali i odlaze brzim tempom.
Laser će to znati detaljnije...
kakav tajmer u gornjem desnom kutu ?
gore desno nema nista. barem kod mene
Bookmarks