pa to ti je relativno. Meni kao dugogodisnjem korisniku TS uredjaja resistivni je daleko bolja opcije jer je puno precizniji. A ekran na N900 je vrhunski kaj se toga tice i definitivno nije razlog za dilemu.
Znam da dižem malo temu iz pepela, ali zanima me iskustva korisnika što se tiče kvalitete touchscreena. Nekako mi je rezistivni touchscreen jedina mana (dvoumim se između njega i HTC HD2) no na dosta sam mjesta pročitao da je touch jako dobar i da se skoro ne vidi razlika između njega i kapacitivnog, pa me zanima koliko ima istine u toj priči.
pa to ti je relativno. Meni kao dugogodisnjem korisniku TS uredjaja resistivni je daleko bolja opcije jer je puno precizniji. A ekran na N900 je vrhunski kaj se toga tice i definitivno nije razlog za dilemu.
Imam i ja N900 i mogu isto potvrditi da je iskustvo surfanja (korištenje ekrana) odlično bez nekih zamjerki, što više, bolje mi je sjeo nego capacitivni na Hero-u
HC4L
yo ljudi da vas ne gnjavim al može par rečenica o n900 danas kak stoji mobitel s aplikacijama,updateovima,mogućnost instalacije androida ili meego na njega,igrice,certifikati,trajanje baterije,gledanja filmova,kvaliteta mp3 playera...
uglavnom imam e71,imao sam 3 symbiana i sad bi prešao na n900.
hvala.
pozdrav!
iskreno nokiu nisam koristio dugo sa symbianom mozda nebi ni ovu da nema os kakav ima!
gledanje filmova bez muke rade filmovi od 1.5 gb bez ikakve kompresije, ne radi hd !
mp3 imas vise aplikacija, android nije iskoristiv ne radi gsm 3g baterija zeza itd , meego nisam isprobao ali je navodno slican slucaj i kao i sa androidom tj puno bugova !
uglavnom akoo si navikao skinut aplikaciju da radi bez beda twekova itd tesko da ce icali radit ce moras se naviknut na bugove odredene ali prode !
misljenje je da mozes mozda bolje uzet android ako te ne zanima porgramiranje linux i nemas vremena za igru!
ako patis na izgled i puno app svakako android jer maemo nije bas pokriven tim dijelom sto se tice vizualnog izgleda ima dosta app koje rade preko terminala znaci nema gui-a!
mozda je bolje sacekat i skupit pare za n9
Da malo dignem temu i povratim N900 u igru. I dan danas me oduševljava svoji mogućnostima.
...zadatak je bio overclocking, uspio sam ga dignuti na max 1150 Mhz, opa. Naravno kasnije sam mu spustio CPU. Za one koji neznaju, radni takt po defaultu (originalu) iznosi 600 MHz
popratna slika na 1150 MHz:
Screenshot-20120226-180940.png
HC4L
kad smo vec kod toga, jel ti je stabilan kad ukljucis "smart reflex"? Moj se restartao uvijek nakon par minuta i onda su mi u mobisu mijenjali maticnu plocu jer me nesto prcao ekran (sto nije imalo veze sa MB ali ajde) i sa ovom drugom je stabilan skroz.
SmartReflex nemam inače uključen. Napravio sam tebi test, uključio ga na sat vremena (test), CPU na 805 MHz nit se jednom restartao.
HC4L
meni je stalno ukljucen. Sa ovim zadnjim testing CSSU i ukljucenim smart reflexom baterija u "idle" traje vjecno a OC je na 900MHz.
Bookmarks