pa ja sam jos prije par tjedana vidio n900 u mercatoru (u vukovarskoj) na standu od vipa
da ja sam poslao vipu mail, ni oni neznaju ništa
pa ja sam jos prije par tjedana vidio n900 u mercatoru (u vukovarskoj) na standu od vipa
nebute to tako skoro docekala.ja sam digao ruke i uzeo u vipu htc hd2 i nisam pogriješio.
napokn nova verzija softa 3.2010.02.8
NOKIA JE ZAKON
koja su poboljsanja u novoj verziji ?
jos nema hrvatskog menija
jos se nemoze provjeriti stanje na racuni ni ukucati bon *131*6565.......
a za ostale stvari neznam nevidim neka poboljsanja
NOKIA JE ZAKON
mms? navigacija?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
mms nema
navigaciju nema sa nokia stranice ovi maps
NOKIA JE ZAKON
a prebacivanje iz landscapea u portrait? i ono da se može pisati sms u portraitu?
Nemože to je vec bilo pitanje i bio je isti odgovor!
na kompu sam izbriso iz nokie neke stvari, greskom sam obriso i jedan program.
sada nemogu koristit media player (odnosi se samo na video) ostale mogu koristit.
kako da ga ponovo vratim ili skinem ?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
evo i europski sajt
edit:
a link kaže da je ovi maps već instaliran u telefonu![]()
Zadnji uredio Vader : 08-03-2010 u 19:36
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
je li netko čuo kad će doć u neki moblini centar ta nokia? bio sam neki dan u vipu i oni neznaju oće li ga uopće dobivat, i bio sam u nokijinom službenom dućanu ni oni neznaju ništa.
ljudi uskoro bi trebao dobiti iphone 3gs od 32gb od t-mobila. A htio bi n900. Kako da napišem u oglasima, da mijenjam iphone za n900 uz moju nadoplatu, uz njihovu nadoplatu....šta vi mislite?
N900 je u oglasnicima skuplji od 3GS (n900: 4000kn, 3GS:3000-3200 kn)
pa sam shvati tko bi trebao nadoplatiti....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Malo ovako upadam nevazeno za priču ali ima nešto u ovom uređaju, više za entuziaste, nego one obične usere.
i da, što iskopah sa CNET Asia:
“Maemo on Nokia N900 is not upgradeable to MeeGo. The first MeeGo device is targeted to be released during the second half of 2010. However, applications written for Moblin or Maemo Qt APIs will run on MeeGo.”
HC4L
...čitam dalje i postoje naznake da će se pojaviti sljedeći tjedan (31.03.) MeeGo za N900 kao basic version sa ne 100% funkcionalnošću, više namijenjeno za developere?
Ako je gornji post točan i ovaj, predpostavke sam da je to samo "radna verzija", namijenjena za developere, pošto hardver postoji (N900) gdije sami mogu malo što testirati sam OS (MeeGo) što svoje app.?
HC4L
Zadnji uredio hrc50 : 30-03-2010 u 16:30
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
kako da obrisem internet radio stanice ?
N900 CPU overclocked na 1 GHz.
![]()
HC4L
lol,zaakon, kako ? gdje? zelim probat![]()
tnx, istrazit cui isprobat
![]()
Bookmarks