Prije bih rekao da su nas zaboravili staviti na popis![]()
Dakle, gledah ja malo njihove notebooke, sanjarih, kad naletjeh na ovo: http://www.alienware.com/shoppingCar...estricted.aspx
I primjetih da na popisu nema Hrvatske.
A to znači da šalju u HR!!!
Jedino mi nije jasno zašto ne šalju u Sloveniju i Poljsku koje su dio EU, a nama šalju.
Btw. Sada jedna tužna vijest: Nemaju više ona zelena kućišta![]()
Prije bih rekao da su nas zaboravili staviti na popis![]()
To sam i ja mislio, ali nema ni BiH, SiCG, Makedonije, Albanije.
Vrlo čudno.![]()
pogledaj jel ima yugoslavia.
Ma kakvi, ne šalju nama. Čak nas ni na taj popis nisu stavili, šta će im balkan.
A što se tiče tog zbljuvanog zelenog kućišta, izgleda da ga ipak imaju (ipak je to ALIENware, ne?). Meni se osobno puno više sviđa crno. A cijena savršenog kompa je 23000kn
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
@Hrc: To je popis zemalja u koje NE šalju.
btw. Vidi 104, mislim da 205 str.
Alienware reklama!!!
Jest da je po engleskim i da je broj telefona iz Irske, ali reklama je u Hrvatskoj!!!
Znam, i u PC Play-u ima reklama ali sam 99% siguran da tu ne šalju. Možeš im mail poslat ako te stvarno zanima pa ih pitaj
A zašto bi onda bila reklama?
Stvarno ne znam. Jel i u Vidi-u reklama na Engleskom?
Da, ali su cijene u zagradama u kunama.
Ali nigdje ne piše gdje bi se mogao nabaviti u Hrvatskoj niti dali je dostupan. Samo su dali UK web stranicu a tamo se ne spominje Hrvatska...
Moras imat rodjaka, npr u New Yerseju, cekat da bude akcija free shipping, skupit pare i narucit komp u rodjaka.
Poslje rodjak posalje tebi...
Jedini je problem ako nemas firmu, napunis proracun RH za oko 3500kn i stave ti u carini komp na policu sa krumpirima...
IstinaJa imam rođake u Njemačkoj ali ipak ne dam 20k kn za komp ma koliko dobar bio jer se za manje para može složit isti takav komp. Iako ima zaaakon kučište
![]()
Ja ni nebi kupovao desktop nego notebook.
Za 20k kuna ja složim konfiguraciju i sa SLI tehnologijom i sa FX55!!!A u Alienwareu mi takav komp dođe preko 30k kuna!!!!!
Pa ovo je definitivno najbolji notebook a i cijena je razumna (osim ako još ide PDV što mislim da idetak da je na kraju cca. 22k kn )
Pa cijena je za takav notebook dobra,oni Sony vaio dođu po 20 tisuća a gori su od ovog!!!!
Bookmarks