jeli itko igrao MGS,ili MGS2?
I hoće li itko igrat MGS 3 ili su svi ovdje splinter cell fanovi?
jeli itko igrao MGS,ili MGS2?
I hoće li itko igrat MGS 3 ili su svi ovdje splinter cell fanovi?
Igrao sam keca još dok sam imao Play Station One, to jest prije nekoliko godina, a prije mjesec-dva sam kupio dvojku na DVD-u, ali nikako da nađem vremena da je odigram. Izgleda da će morati čekati januar. Bilo kako bilo - uz Europa Universalis meni najbolje igra koju sam odigrao.
Izvorno postao Duckzilla
![]()
![]()
![]()
Igrao sam ga kod jednog narkomana na psx-u, i toeto...a igro sam ga cca 1h12min![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ja sam igrao 1 i 2 na ps2 sada cekam da 3izadje za pc,ali sumnjam da ce izaci
preso i jedinicu i dvojku i to par puta. sad cekam subotu da odem kod frenda i spurim si trojku (sva sreca da su praznici uskoro). kaze da je prehebena, a tek onaj dugonajavljivani killzone koji je konkurent halo-u, kaze da mu halo nije ni do koljena. bas me zanima
da offtopic... killzone je vec u prodaju par tjedana
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da u americi. kod nas treba tek doc. i mgs je u prodaji ak se ne varam vec tri tjedna pa je tek izasla kopija proslog tjedna jer ju nisu uspjeli crackat
tako je,tek u americi i Japanu
Ja sam presao nekoliko puta keca dvojku i trojku čekam preci preko raspusta
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
TROJKA JE DOSLA MOJ BRATIC JU JE PRESO VEC ODAVNO,BAS JE ZAKON!!!Morate probati!!!!
Raiden
ja danas zaigrao zakoon
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks