zasto je nestao moj posljednji post??
anyway, napisala sam da sam apdejtala na FroydVillain rom i ekstra zadovoljna...
nego za one koje zanima sluzbeni OTA update za T-mobile G2 Touch, evo odgovora od t-mobilea kad sam ih pitala da li ce se to ikada dogoditi (zato sam i upgrejdala na custom rom):
"zahvaljujemo na Vašem upitu, te Vam niže dostavljamo odgovor. Ujedno se ispričavamo radi dužeg čekanja na odgovor.
Ovim putem Vas obavještavamo da nadogradnja operativnog sustava Android još uvijek nije dostupna iz razloga što nisu izvršena potrebna testiranja od strane HT d.d.-a, te trenutno nažalost ne raspolažemo informacijom kada će biti dostupan na službenim internet stranicama T-Mobilea.
Međutim, sukladno navedenom, a potaknuti željama i zahtjevima naših korisnika, Hrvatski Telekom d.d. ulaže dodatne napore kako bi svojim korisnicima smanjili vrijeme čekanja u vezi mogućnosti nadogradnje operativnog sustava Android.
Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo za Vaše cijenjeno strpljenje i razumijevanje, te Vas srdačno pozdravljamo. "

Odgovori uz citat

Bookmarks