Riješeno... digao paniku bezveze... nisam dovoljno čekao da mi komp prepozna sdcard...
Uglavnom napravio upgrade po uputama i radi odlično.. Jako sam zadovoljan!
Hvala
Riješeno... digao paniku bezveze... nisam dovoljno čekao da mi komp prepozna sdcard...
Uglavnom napravio upgrade po uputama i radi odlično.. Jako sam zadovoljan!
Hvala
Imam još jedan problem. Znači napravio sam upgrade na verziju 2.1 i sad kada pokrećem recovery mode (pri paljenju moba kombinacija power + home) ne otvori mi ništa već mi stoji sličica "mobitel, preko njega crveni trokut s ukličnikom unutar trokuta" i nedogađa se ništa. Moram doslovno izvatiti bateriju i ponovno ga pokrenuti.
Pokušavao sam tako da sam instalirao flashrec-1.1.2-20090909.apk i stavio u root sdcard-a recovery-RA-hero-v1.5.2.img i kada pokušavam flashat kroz flashrec javlja mi "could not run command".
Jel ima itko ideju kako pokrenuti recovery mode?
Izgleda da se kontas u heroja pa molim odgovor na mozda glupo pitanje:Imam heroja: vip,gsm ,nije brendiran a pitanje je :kako prebaciti aplikacije na sd kard ,: imam 8 gb karticu.? Na mobu nemam mjesta,stalno nesto moram brisati a imam veliku sd karticu. Nikada me ne pitaju gdje spremiti aplikaciju??? Cini mi se da sam negdje procitala da se to moze samo na rootanim aparatima a to opet ne znam raditi,a i ne znam moze li se rootati novi update!? Mnogo pitanja alli nova sam u androidu pa molim znalce da pomognu...![]()
Bookmarks