već sam izludio od najava da stiže update... Prvo oko božića, pa veljača, pa ožujak, pa se pojavio nekakav raspored za travanj... Svaki mjesec se rok mijenja i koliko vidim sad je na redu lipanj! Na stranim forumima su počeli pisati da bi opet moglo doći do kašnjenja ako se netko u HTC-u sjeti da bi nas sad mogli "vozati" s update-om na Android ver.2.2.
Shrvan tim vjestima odlučio sam root-ati svog Heroja (Tele2) i mogu reći da mi je žao da to nisam prije izveo. Instalirao sam SenseHero 2.2 ROM i više me stvarno nije briga kad će se pojaviti update. Hero sa novim ROM-om je jednako brz kao i Legend. Kad frend dobije Desire-a vidjet ću koliko je to brže/bolje od onoga što imam! Iz početka mi se činilo da je priča kako HTC ne izdaje update na ver.2.1 zbog toga što nitko ne bi kupio Legend totalna glupost!. Nakon par mjeseci čekanja čini mi se da je to bitan razlog! HTC se brani da ne stigne odraditi pripreme i implementaciju update-a, ali mi je onda još manje jasno kako to stigne par programera koji su sretni ako im uplatim 10$ preko PayPal-a?
Na nekom forumu sam vidio se nešto uje#$%$lo sa OTA za Hero (piše da je broken) pa će i update ići u dvije faze: pripremna i potpuna. Sad me strah da je to omogućavanje mogućnosti "na kapaljku" - po principu: nešto malo imate, a za bolje kupite naše nove modele za samo dva - tri soma kuna. Baš po tom principu sam kupio Hero-a dok su forumi (a HTC je potvrđivao) da update na ver.2.1 stiže prije božića ili u prvom kvartalu 2010.
Mislio sam da ću otpiliti HTC zauvjek, ali nakon root-a vidim koliko je dobar mob. Ako nekog zanima radio sam po uputama sa CroDroid stranice. Autor je vrlo jednostavno I jasno opisao postupak – zato ljudi rutajte Heroja i ne čekajte updejt koji (možda) nikad doći neeeeeećeeeeeeeee...!!!

Odgovori uz citat

Bookmarks