je da...ulažu dodatne napore..NOT!!! umjesto da uzmu već gotov proizvod od t-mobile UK-a...prvo što ću napraviti kad se vratim u zg je da ću maknuti 1.5 android i odseliti na neki 2.1 jer 1.5 nije baš najidealnije rješenje
je da...ulažu dodatne napore..NOT!!! umjesto da uzmu već gotov proizvod od t-mobile UK-a...prvo što ću napraviti kad se vratim u zg je da ću maknuti 1.5 android i odseliti na neki 2.1 jer 1.5 nije baš najidealnije rješenje
ma da.. mozes misliti koliki su ti njihovi napori... sve su se pretrgli jadni... ne znam sta samo toliko testiraju?? onaj web'n'walk bookmark ili mozda logo koji se prikazuje pri dizanju??? no, po mejlu je jasno da tog apdejta nece biti jos neko duze vrijeme... :/
a 1.5 je definitivno bedara jer sad vec dosta programa s marketa trazi bar 1.6.. a i uskoro ce samo hrvatski t-mobile korisnici ostati na 1.5..
i ne moras na 2.1, imas vec i 2.2 (custom naravno)... Hero se definitivno ubrza...
na 2.1 se ubrza ili na 2.2? ma relativno mi je brz i sada (prešao s SE P1i) pa to nije problem...nego eto malo mi je glupo što nemogu ništa slati preko bluetootha i nekad mi se zna zbrejkati kad koristim headset, zbrejka se nekad s porukama isto (prikazuje više nepročitanih nego stvarno stanje) itd...
a naravno i kompatibilnost s kojih 35% programa je isto nikakva za 1.5 android
inače osim toga ni lipe nisam požalio što sam dao za njega (a pogotovo nisam požalio 3200mAh baterijukojus am kupio)
Ubrza se i na tvorničkom Froyu(2.2).(vrijedi za Desire i ostalo Froyo društvo jer sam sad skužio da je ovo Hero tema, a on nema 2.2 update)
To što ne koristi Sense nema veze, jer i LauncherPro zauzima memoriju. A to što pojedini custom romovi rade brže od tvorničkog je jer imaju custom kernele(clockani cpu, gpu patchevi...) te razne druge tweakove.
Zadnji uredio yager : 23-08-2010 u 22:06
Izbrisan mi je post;( Nema veze,jedno pitanje o 2.2. Imam heroja sa novom nadogradnjom 2.1. a zanima me moze li se i ako moze, kako nadograditi na 2.2.???
naručio sam ju preko interneta...prepreprepreprepreprepreprezadovoljanjedino što je mobitel sad poprilično deblji
p.s. sorry admini na offtopičarenju malom
Da DEBLJI.......
Sa ovom baterijom bi trebao dobiti i oružani list....
Vjerujem da baterija drži nekoliko dana ali po meni nije vrijedna izgleda...
Prosudite sami...
http://www.htcheroblog.com/2010/02/1...attery-review/
samo da pitam : kreirao sam goldcard s ovim : http://sites.google.com/site/roothtchero/goldcard-2
dakle imam sd karticu koja služi kao goldcard
e sad da prvo flasham ovaj 2.73.405 htc-ov ROM pa onda rootanje i ostale gluposti ili prvo rootanje pa onda ostalo?
jbga pitam glupa pitanja ali bolje spriječiti nego liječiti
je se meni čini ili villain rom 12 ima malih tehničkih problema s kamerom...nekad zna zablokirati ili recimo osvjetljenje prilikom slikanja naraste pa se zaboravi vratiti na "staro" tj.kako sam ja namjestio.
Danas skinuo neki update1 za 2.1 (sve sluzbeno) i sad nestalo pola widgeta, ostalo samo neko nis koristi smetje. Nema vise kalendara, sata, kontakata nista.
Tak me nerviraju te promjene stalne i nepotrebne. Srecom pa mi to nije prmarni mob.
Ugasi te ponovo upali mobitel, trebalo bi se posložiti sve na svoje
HC4L
Evo bas sam izguglao to isto. Ali tek nakon drugog restarta je upalilo. Izgleda i htc ide kod Nokie na tecaj![]()
Bookmarks