Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Registered User Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2009
    Bodovi
    3.422
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.422, Nivo: 13
    Bodovi: 3.422, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[E63] par pitanja o mobitelu

Danas sam prodao svoju nokiu e71 i kupio bi nokiu e63. Razloh je plastika koja je manje osjetljivija od aluminija na e71 na kojoj sam u mjesec dana uspio ostaviti tragove korištenja. Znam da mobitel dolazi sa siromašnim prodajnim paketom. Telefon radi na istoj platformi kao i e71 koliko sam upoznat. Razlika je slabija kamera i nedostatak integriranog gps modula. Gps modul se može i zasebno kupiti, no nije mi prioritet imati gps. Telefon mogu dobiti za manje novce nego u dučanu i s mobis 24 mjeseca garancije. Karakteriziraju ga mnogi kao uistinu poslovni telefon. E71 me razočarao u nedovoljno fiksiranoj tipkovnici koja je na vrhu u dodiru s display-om probijala svjetlost što me hebeno iritiralo s obzirom na uložen novac. Kod e63 to nisam primjetio. E71 me razočarao i u aluminiju koji je osjetljiv na sve i svašta. Bar je tako bilo na mojoj crnoj verziji. Baterije su identične u oba modela što daje dobru autonomiju telefonu. Zanima me gdje bi mogao kupiti micro usb cabel, a da nije u Mobisu. Ne znam da li mu odgovara car holder od nokie e71! Ima li tko ovaj telefon od vas frumaša da mi pobliže napiše nešto dodatno o telefonu što bi bilo korisno znati. I još jedno pitanje za sve koji su pročtali gore prethodni tekst a odnosi se na nokiu 5800. S obzirom da sam svašta pročitao o dotičnom, vrijedi li taj telefon išta? Zar je kvaliteta istog tako loša ili su to samo prve serije bile loše. Ta mi nokia također ulazi u izbor za kupovinu pa slušam sve prijedloge...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5800 je sasvim druga koncepcija i ako misliš na njemu tipkat poruke/mailove/im kao na e63/e71 onda nemoj, jer je za tu svrhu neupotrebljiv. Micro USB kabel kupiš u svakom dobro opremljenom tech dućanu. U Tehnomaxu košta cca 100 kuna. Za car holder ne znam, uzmi ga sa sobom i isprobaj na licu mjesta. Ja koristim e63 skoro 10 mjeseci i nemam zamjerki. Što se plastike tiče i na njoj ostaju tragovi od masnih prstiju, ali to mi je irelevantan detalj.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [E61i] - par pitanja o mobitelu - općenito
    By Ico in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 87
    Posljednji post: 06-07-2009, 21:42
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-04-2008, 11:38
  3. Odgovora: 0
    Posljednji post: 02-04-2008, 22:39
  4. C170-Dojmovi/Par Pitanja o mobitelu
    By Rusta in forum Samsung