Evo neznam dali itko još ima ovakvih iskustava ali ako naletite da se ne iznenadite.
Pošto nakon flashanja i flexanja nikako nisam mogao dobiti onu prokletu gprs ikonicu pronašao sam nekoliko savjeta i odlučio isprobati. Problem je bio u engineering meniju u kojem je potrebno opciju GP autoattach staviti na OFF?! Tek onda mi se vratila ikonica na oba displaya (tri kvadratića odmah kraj indikatora signala) iako niti sada nemogu na wap preko gprs-a.
Zanimljivo je da mi je ta opcija bila po defaultu uključena a tada ikonu nije prikazivao a pošto gomila ljudi ovdje ima istu kombinaciju flash/flexa nevjerojatno da se nitko nije susreo s istim problemom!
U svakom slučaju, da zaključim, po meni dolje navedena kombinacija nema uključen gprs-autoattach a da bi se vidjela ikonica mora se uključiti direktno u engineering meniju!![]()
Osposobljavanje same funkcije još nisam riješio iako sam doslovno postupao po gornjim uputama.
Ah,da ako netko ima iskustava sa spajanjem lapa i moba volio bih znati koje su brzine internetske veze na taj način (meni je bilo samo 9kbs)

Odgovori uz citat
Bookmarks