jel netko probao u onom Windows XP mode?
Zanima me postoji li način za pokretanje Tago sch (i pcb) programa u Windowsu 7?
Naime, koristimo taj program u školi (na Windowsu XP) i par prijatelja ima doma na XP- u.
Svima normalno radi, ali meni ne.
I promijenio sam u ini datoteci ime nekog drivera u EGA.DRV, i probao sve Compatibility modove i namjestio Windowed i stavio u root i nikako neće.
Evo, ovako izgleda:
1) Dvoklik na PCB.EXE
2) Otvara se prozor koji upozorava da nije podržan Fullscreen (iako sam namjestio Windowed), stisnem Ignore (i tako još jednom)
3) Otvori se crni prozor (onaj DOS prozor) sa blinkajućim kursorom (tj. ovim: _ )
I to je to.
Ako pokrećem kroz DOS- ista stvar.
Evo, ako netko želi/ može probati.
Zna li netko rješenje?
Ako je bitno, imam Radeon HD4670 (probavao sam mijenjati još par drivera i s nekima nije pisalo da ne podržava Fullscreen, ali se nije niti pojavio kursor- već se odmah prozor ugasio, pisalo je nešto da nije driver prikladan hardwareu).
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel netko probao u onom Windows XP mode?
Prvo, nemaš DOS nego Command Prompt. Skini si DOSBOX pa pokušaj iz njega pokrenut.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ne mislim na onaj compatibility mode, nego se taj XP mode bas skine s neta... http://en.wikipedia.org/wiki/Windows...indows_XP_Mode
a za dos box, mislim da trebas staviti u drivere za dos... ovo su postavke za windows, znam da je tako neki problem, ne sjecam se tocno
Ne radi mi (džabe skidao 500 MB), procesor ne podržava hardware assisted virtualization.
Postoji li neki VM program kod kojeg ne treba posebno instalirati npr. Windows XP ako se želi "virtualizirati" (ne znam kako se kaže)?
Ili je to normalno, da se mora instalirati kod svih?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks