= Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
ne znamo čim se čovjek bavi pa možemo za sada zanemarit to "za posao".

što se tiče drugog dijela, nisam osobno posjedovao, ali sam koristio. što se tiče iphonea 3g, zamjerka kod modela kojeg sam koristio je ta da kada sam izašao iz aplikacije i odmah ušao on se znao smrznuti, a tako i pri ulasku u pojedine aplikacije. software je bio originalan gore.
te nedostatak multitaskinga kao što je SEGA rekao
da ne duljimo iphone je ipod touch sa dodatnom opremom.

WM je daleko superiorniji od iphona, što se tiče aplikacija, romova i svega ostaloga jer je starija platforma.

Android je novi sustav, i trenutno nema toliko aplikacija no doć. sama sinkronizacija kontakata mu daje prednost te Flash podrška na HTC Herou što će vjerojatno postati standard sa izlskom v2.0. također superiorniji od iphonovog os-a po meni
ovo s aplikacijama je naprosto smijesno, posjedovao sam classic, sad 3G, iPod touch prve i druge generacije i to mi se nikad nije desavalo.

nema "superiornijeg", nego ima korisnijeg. ako nekome treba full office, WiMo is way to go. ako nekome treba multimedija i aplikacije, iPhone is way to go. Android se lagano formira i cini se kao dobra platforma.

to su cinjenice, a ne moje osobono ili tvoje osobno misljenje (koje nije tocno niti se podupire sa posjedovanjem uredaja, nego sa isporbavanjem, sto nije nimalo dovoljno da bi se stvorio normalan sud o njemu).
isto tako vidimo koliko ste komepetentni govoriti kad vam je definicija smartphonea multitasking sto recimo moj W980 ima lol.

izmedu dva modela koja si naveo, iPhone je bolji u svemu osim u kameri. to su cinjenice.