Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    po cemu je android bolji od iPhonea za "posao"?

jesi li posjedovao uopce iphone, androdi ili neki noviji WM uredaj da si kompetentan govoriti?
    ne znamo čim se čovjek bavi pa možemo za sada zanemarit to "za posao".

što se tiče drugog dijela, nisam osobno posjedovao, ali sam koristio. što se tiče iphonea 3g, zamjerka kod modela kojeg sam koristio je ta da kada sam izašao iz aplikacije i odmah ušao on se znao smrznuti, a tako i pri ulasku u pojedine aplikacije. software je bio originalan gore.
    te nedostatak multitaskinga kao što je SEGA rekao
    da ne duljimo iphone je ipod touch sa dodatnom opremom.

WM je daleko superiorniji od iphona, što se tiče aplikacija, romova i svega ostaloga jer je starija platforma.

Android je novi sustav, i trenutno nema toliko aplikacija no doć. sama sinkronizacija kontakata mu daje prednost te Flash podrška na HTC Herou što će vjerojatno postati standard sa izlskom v2.0. također superiorniji od iphonovog os-a po meni

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    ne znamo čim se čovjek bavi pa možemo za sada zanemarit to "za posao".

što se tiče drugog dijela, nisam osobno posjedovao, ali sam koristio. što se tiče iphonea 3g, zamjerka kod modela kojeg sam koristio je ta da kada sam izašao iz aplikacije i odmah ušao on se znao smrznuti, a tako i pri ulasku u pojedine aplikacije. software je bio originalan gore.
    te nedostatak multitaskinga kao što je SEGA rekao
    da ne duljimo iphone je ipod touch sa dodatnom opremom.

WM je daleko superiorniji od iphona, što se tiče aplikacija, romova i svega ostaloga jer je starija platforma.

Android je novi sustav, i trenutno nema toliko aplikacija no doć. sama sinkronizacija kontakata mu daje prednost te Flash podrška na HTC Herou što će vjerojatno postati standard sa izlskom v2.0. također superiorniji od iphonovog os-a po meni
    ovo s aplikacijama je naprosto smijesno, posjedovao sam classic, sad 3G, iPod touch prve i druge generacije i to mi se nikad nije desavalo.

nema "superiornijeg", nego ima korisnijeg. ako nekome treba full office, WiMo is way to go. ako nekome treba multimedija i aplikacije, iPhone is way to go. Android se lagano formira i cini se kao dobra platforma.

to su cinjenice, a ne moje osobono ili tvoje osobno misljenje (koje nije tocno niti se podupire sa posjedovanjem uredaja, nego sa isporbavanjem, sto nije nimalo dovoljno da bi se stvorio normalan sud o njemu).
    isto tako vidimo koliko ste komepetentni govoriti kad vam je definicija smartphonea multitasking sto recimo moj W980 ima lol.

izmedu dva modela koja si naveo, iPhone je bolji u svemu osim u kameri. to su cinjenice.

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo s aplikacijama je naprosto smijesno, posjedovao sam classic, sad 3G, iPod touch prve i druge generacije i to mi se nikad nije desavalo.

nema "superiornijeg", nego ima korisnijeg. ako nekome treba full office, WiMo is way to go. ako nekome treba multimedija i aplikacije, iPhone is way to go. Android se lagano formira i cini se kao dobra platforma.

to su cinjenice, a ne moje osobono ili tvoje osobno misljenje (koje nije tocno niti se podupire sa posjedovanjem uredaja, nego sa isporbavanjem, sto nije nimalo dovoljno da bi se stvorio normalan sud o njemu).
    isto tako vidimo koliko ste komepetentni govoriti kad vam je definicija smartphonea multitasking sto recimo moj W980 ima lol.

izmedu dva modela koja si naveo, iPhone je bolji u svemu osim u kameri. to su cinjenice.
    Sorry faco ako sam ikako uvrijedio tebe, tvoj Iphone ili tvoje znanje o mobitelima. Jednostavno sam naveo jedan od nedostataka Iphona.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SEGA Pregledaj post
    Sorry faco ako sam ikako uvrijedio tebe, tvoj Iphone ili tvoje znanje o mobitelima. Jednostavno sam naveo jedan od nedostataka Iphona.
    dapace, nisi me uopce uvirijedio. nego konstatacija da iPhone nije bas smartphone zbog nedostatka multitaskinga mi je smijesma, pa ako bi bio u mogucnosti to malo elaborirati. mozda ja ne shvacam zasto bas iPhone nije smartphone, pa da mi pojasnis, nikad nije kasno za nauciti neke stvari

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    možeš mi molim te reć u čemu je to sve iphone bolji od Heroa? pokušavao sam nać to "sve" ali nisam

i čemu toliko baziranje na količinu aplikacija na marketu kad ih je 90% beskorisnih. nećeš ih ni 10% pregledati, nećeš možda ni 0.1% instalirati.

ova ponuda u t-mobile za G2 touch je stvarno dobra na produljenje pretplate, a i nova pretplata.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson Satio
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 570
    Posljednji post: 23-09-2012, 01:46
  2. [HTC HERO] unlock
    By cert in forum HTC
    Odgovora: 71
    Posljednji post: 29-06-2012, 23:46
  3. Satio vs N97 vs X1
    By amotamo in forum Usporedbe Modela