WaveLab
Ja ga koristim za izradu melodija (rezanje pjesama) i za to mi je dovoljan i demo.
Dal mi netko može preporučiti neki mali, jednostavni program kojim bi mogao spajati pjesme (da prezlaze iz jedne u drugu, kao u disku npr.) te da tako spojene pjesme mogu zapržiti na CD, al opet da su pjesme numerirane, ne kao da je sve jedna velika duga stvar...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
WaveLab
Ja ga koristim za izradu melodija (rezanje pjesama) i za to mi je dovoljan i demo.
pa to sigurno postoji budem ja pitao frenda d.j.-a
samo treba znat time rukovat a ti mi ne izgledaš kao pouzdan
usput i mene zanima jer kad recimo pretvaraš mixani cd u mp3
da li se može sa nekim programom snimit da i dalje pjesme budu zmiksane
jer meni CDex radi pauze od sekundu između svake stvari...
..."damgol",pa isključiš stavljanje pauze između pjesama...ja inače snimam sa Nerom...
...a i ja tražim neki program za mixanje,ali dosad bezuspješno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U Nero-u možeš odrediti kolika je pauza između pjesama, odnosno totalno je ukinuti.Izvorno postao damgol
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Inače ja imam program koji se zove Mixmeister, ali dosta je stara verzija, a novu mi se neda skidati s neta (36 MB). Predzadnja verzija tog programa je bila u na Bugovom CD-u u broju 135, ali ja ga nažalost nemam...
Zadnji uredio whiteboy : 07-11-2004 u 01:33
...Igore,znam za WB-a...pročitaj "damgolov" post pa ćeš vidjet da sam njemu pisao...a i sam tražim program za mixanje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja znam program koji se zove tracktor dj.na njemu možeš radit što hočeš!Ima sve alate koji su potrebni za DJa!!!!!!!
Ali ne treba mi to za DJ-a nego da mogu stopit pjesme i takvu kompilaciju zapržit na CD. MixMeister to nudi, no ova prastara verzija koju ja imam nešto sere i ne može inicirat prženje..
ma niste me skužili
ako već imam gotovi mixani cd i onda taj cd želim
prebacit u mp3 format da bi mogao snimit jedan mixani
mp3 cd od preko recimo 100 pjesama,šta mi je činit
da taj normalni cd pretvorim u mp3 format a da mi nema pauza
između pjesama koje su već od prije izmiksane???????
Pa kad ti njih zripaš s audio CD-a u MP3 format one će zvučati identično kao i na tom CD-u, samo kaj će im početak i kraj biti 'odrezani' i tu nema pomoći, a kad ćeš si slagat taj MP3 CD moraš ih poredat onak kak su bile na audio CD-u da bi se fino slagale, a o MP3 playeru ovisi dal će između MP3-ica biti razmaka il ne, to ti nemreš tak nasnimit na cd koliko ja znam, osim ak želiš spojit MP3-ice, pa ti je više pjesama jedan mp3 fajl. Al onda nemreš preskakat pjesme...
@damgol, probaj s nekim drugim programom za ripanje, to što se tebi dešava ima čini mi se veze s nekakvim offsetima prilikom ripanja. Probaj Exact Audio Copy, garantiram najkvalitetnij (možda ne i s najviše opcija) cd ripper. Sve što ti treba je jedan dosta zgrebani audio cd kako bi mogao saznati koje ti sve error correctione podržava optički uređaj...
Ja svoje spajam i razdvajam sa Wawe editorom kojeg imate u Neru.A jedini siguran način "spajanja" stvari,a da prikazuje drugi track,je totalno uklanjanje pauze između njih.Sripaj neku mix kompilaciju za probu i vidi kako je rađeno.
Ljudi Ako VeĆ Neko HoĆe Da Si Malo I Mixa,osim Traktora Koji Je Super ImaŠ I Atomix Koji Je Meni Fenomenalan,ukljuČim Njega I Mixam,jer Je Program Mixeta!ja JoŠ Imam I Pravi Mixetu Pa Sam Si Stavio 2 ZvuČne I Snimam Si Glazbicu Nekad Tako!ako HoČeŠ Skini Si Program A Ja Ti PoŠaljem Crack!
ja sam nekad imao takav program nemogu se sjetit bas kak se zove milim da se zvao virtual dj
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
možda je,postoji taj program,al ovaj atomix je meni super,svako ima svoje ali lijepi mixevi se mogu raditi u njemu!možeš si skinit i efekte i skinove ma sve!
Osim Wavelab-a sigurno jedan od boljih cooledit pro2.0
Možeš staviti 128 pjesama ili instrumenata te sve skupa izmiksati jednu za drugom ili da se preklapaju jedna preko druge,ubacivati pozadinski zvuk i još 1000 i više raznih opcija.
Predpoznaje sve formate glazbe i može prebaciti u mp3 format nakon obrade.
A ako imaš pjesme na cd-u predhodno ih convertiraj u mp3 format s cd ex-om (program) ili audiograbber.
Cd ex je freevare(besplatan)a za audiograbber moraš naći crack.
Ne zaboravi instalirati i neki od enkodera da imaš veći izbor bitratea pri convertiranju glazbe.Preporučam Lame encoder(imaš ga u svakom Bug-ovu cd-u)kao i cd ex.
Pozdrav.
Ako trebaš neki programčić javi se e-mailom
>>Virtual DJ<< moja preporuka
AtomixMP3
Traktor
možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)
dobar post vulgarisIzvorno postao Marcano
a kako ih mixaš u cool editu? preklapanjem ili fade out/in? recimo da češće od često koristim taj program
Što se tiče pretapanja it pjesme u pjesmu, tj. jedna završava druga već počinje, to možeš i preko winampa samo kaj nemreš tako na cd zapržit!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
daj meni pošalji taj cooledit pro2.0
na damir10000@hotmail.com
20 mb uploada? s modemom? ako ti se čeka tjedan-dva,uvest će mi adsl (nadam se) -poslat ću ti
edit-my fault,nisam vidio da se čovjek ponudio poslat
Zadnji uredio niten : 15-02-2005 u 02:11
@marcano audiograbber je postao freeware prije par mjeseci![]()
ma samo nek on šalje već će se to nekako skinut s mejla![]()
Bookmarks