Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!

Možeš li malo detaljnije o bateriji recimo ovako:

1. U flight modu (isključiš mrežu, wireless, bluetooth) zavrtiš film kompletni koliko sati video može odvrtiti prije nego rokne? (Npr. omnia HD vrti prema gsm areni 5 i pol sati nije loše ali meni je to za putovanje malo zato me to svrbi).

2.Koliko dugo bi se mogla čitati knjiga

3.Koliko je čitljiva knjiga u pdf-u, dakle ne mislim pogledati nešto samo informacije radi, nego mislim na čitanje knjige i to takvog pdf-a u kom nema editabilnog texta već se zapravo sastoji od slika teksta recimo neka knjiga s fotografijama tako da stvar zavisi isključivo od veličine display-a, jer osim listanja stranica nikakvo drugo čitanje nema smisal ako moraš zumirati text i onda scrollati lijevo desno da bi čitao i tekst bio dovoljno velik za čitanje.
    Probao sam 3 inčni display i za pdf stvar je neupotrebljiva. HTC koji ima veći display ima definitivno lošiju bateriju tako da otpada u konkurenciji.

4.Bilo bi interesantno znati koliko sati surfa na wifi mreži izdrži prije nego krepa

5. Isto tako koliko dugo može izdržati navigaciju

Pitam to radi putovanja.

Jer s lošom baterijom cijela priča gubi smisao (u mom slučaju bez pdf-a koji se čita bez problema zbog velikog displaya i baterije koja bi mogla izdržati bar dva duža filma i da je ostane još oko 30 posto i mail, i office, može se riješiti i za manje love s duljim trajanjem baterije u tom slučaju).

Gledao sam video sample na gsm areni i snimka je loša kako se tebi čini?

Sve u svemu čestitam, koliko se meni čini tenutno na win mo nemože bolje htc je primamljiv ali preskup, a i ima gadnih mana s kamerom i baterijom.

Hvala
    Zadnji uredio fukmondo : 02-12-2009 u 00:10

Slične teme

1. [N96] Korisnički review
    By marin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 294
    Posljednji post: 26-04-2016, 19:01
  2. Samsung Omnia HD review
    By predator in forum Samsung
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 23-08-2009, 20:57
  3. [n85] korisnicki review