= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
jesi se možda zapitao šta krivo radiš kad svi isto pišu? Očito je da je u tebi problem, a ne u svima nama.

prvo, uletio si u temu ko da si pao sa marsa. nit si rekao ni koji windows imaš, nit si rekao koje drivere koristiš, šta si imao na mobitelu prije nego si flashao, ništa. Ne možeš ni očekivat da će ti netko znat pomoć ako daš nepotpune informacije.

Sa ovog foruma još nitko nije otišao a da mu ekipa i ja nismo uspjeli pomoći. Čak su ljudi imali povjerenja i slali meni osobno mobitele u takvim stanjima da ti ne mogu opisat. Pa čak i nekoliko K1. i svima smo riješili probleme. ili ja, ili ostatak ekipe.

Zašto misliš da si ti izuzetak kome ne možemo pomoći?

Misliš da smo ti dali komplicirani postupak? Dali smo ti jednostavan postupak.

Kažeš, prelistao si sve forume i sve živo si probao. E nisi, sad ti evo link sa kojim ćeš 100% oživit mobitel, ako znaš šta radiš i ako pratiš korak po korak, svaki detalj.

http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=2364

ajd sad reci da mobitel ne radi.
prijatelju ja nisam nikog napao nit okrivio,drugo po tom tutorialu nece da "write boot" poslije send loader, iako je u blank modu telefon.
OS je windows XP,imam instalirane motoroline drivere koji rade inace mi ne bi prepoznao mobitel kad ustekam usb...
i ako uspijem write boot preko RAMDL-a onda nece da flasha sa fb3 nikako ni sa jednim MP-om,pogotovo ovi noRSA MP-ovi...

PS:imao sam onu vodafone brand (mislim da se tako kaze) prije flashanja i opcenito sveg,samo sto mi je najveca greska sto nisam backup napravio prvo!