http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobi...nes/all-phones
Dakle, svi smartphoni, ako sam ja dobro shvatio, se mogu dobiti besplatno uz potpisivanje ugovora. Ugovori (kao i visina minimalne potrosnje) variraju ovisno o uređaju, ali se svi čine vrlo povoljnima, pogotovo u usporedbi s našim operaterima. Sad, zanima me bi li se ovo isplatilo i našim pružateljima gsm usluga, znači dati vrhunski mob besplatno uz potpisivanje ugovora od 18-24 mjeseca i potrošnju nekih 400 kuna (iako je standard u UK drukčiji pa je ovih 30-ak funti njima puno jeftinije, vjerujem), no s uključenim besplatnim minutama i besplatnim stavkama koje ne opterećuju previše mrežu, tipa sms i (eventualno ograničeni) mobilni internet. Ne razumijem se u financije i tržišna kretanja, pa eto objasnite mi zašto je ovo nemoguće kod nas (gdje je Vodafone užasno skupa i nepovoljna mreža), pa se selim u UK.![]()
mislim da kod njih imaš foru da još uz pretplatu. ili kao dio pretplate plačaš mjesečno neku svotu kojom ustvari otplaćuješ dio cijene mobitela, dakle kao da si ga uzeo na kredit. To mi je od nekud ostalo u pamćenju, ako sam u krivu nek me netko ispravi.![]()
Bookmarks