Mene zanima gdje nabaviti i koliko košta onaj bluetooth autić???
Usput mjenjao sam sam s200 za t610...iako sam mislio da nikad SE nece u moje ruke nakon T300...moram reć da je T610 super mob...uspio sam izvuć 2600kb memorije na mobu![]()
Mene zanima gdje nabaviti i koliko košta onaj bluetooth autić???
Usput mjenjao sam sam s200 za t610...iako sam mislio da nikad SE nece u moje ruke nakon T300...moram reć da je T610 super mob...uspio sam izvuć 2600kb memorije na mobu![]()
ma chemu taj autich sluzi???
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Ima ja san vidija u Splitu baš za SE - zaboravija san cijenu!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ima u Banjoj Luci kupiti taj autić...pa navrati![]()
ako si nazvao temu 'Bluetooth autić' onda se toga i drži i ne oftopičari.Izvorno postao IggXy
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kako si ovo uspeo?Izvorno postao IggXy
Imas ga nabavit u ht sigurno jel sam vidio u VIP-u da su ga reklamirali s P900-icom.
Vozas autis po stolu preko bluetootha, a upravljas na ekranu.
looooooooooodara!Izvorno postao sile
wooooow, zamisli ludila, ne!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
New Sony Ericsson accessories include a miniature car remote controlled by means of Bluetooth and a clip-on console style gamepad.
![]()
...jučer je Ivana "Plehinger" najavljivala natjecanje tih BT autića u 6h,ali ja sam otišao u pola šest tako da to nisam vidio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A ziher steta bas bi bilo fora da imamo koju slicku s natjecanja ak ga je uopce i bilo.
Bookmarks