ej fala sile... samo kod mene jos ne radi preko GPRS-a najvjerovatnije sto visim na router-u... ali skontacu nesto
kako uspostaviti vezu preko GPRS-a???
!!!just faster then a shadow!!!
ej fala sile... samo kod mene jos ne radi preko GPRS-a najvjerovatnije sto visim na router-u... ali skontacu nesto
!!!just faster then a shadow!!!
na 6680 ne radi,kad bude ono Serching direct bluetooth uopće ga ne prepozna kao 6680 nego kao 6630 i ne mogu se spojiti s njim probao sam skoro sve COM-ove nije mi ponuđen uopće COM5,imam sve COM-ove od COM-a 17 pa do COM-a 3 ali nema 5,u čemu je problem? Molim pomoć.
napravio sam sve našao com port,i piše mi waiting connection from device,ali mi se na mobitelu ništa ne pokazuje,i dali trebam uključit bluetoth adapter u taj port jer to piše kad sam ga uključio.Šta da dalje radim?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
program je do jaja.
vec je program crackan i napravljena je nova instalacija s crackom. samo sto trebas napravit je instalirat tu crackanu verziju
dali je ovo dobro šta ja radim za pristupit za gprs,bluetoth sam napravio:
na mobitelu upišem:
nameersonal
hostrepišem one brojke sa puppet mastera na kompjuteru za gprs
portstavim što piše(20557)
password:stavim svoju i tu istu na kompjuteru
da li se nekom od vas dogadja da mu sve normalno radi ali ako pokusa uci u mouse mode da se konekcija sa kompjuterom prekida sama, to se meni dogadja. dali netko zna u cemu je problem
sanaderu, da nisi malo dalje od kompjutera? kad se to dogodi,mislim?
ma kakvi dalje, metar sam od njega
Koji zakon program, nevjerojatnoRadi fenomenalno
Ali imam problem, veli mi da je potrebno imati registriranu verziju a ja sam uredno skinuo crackiranu?!
Zadnji uredio Hrc : 09-05-2005 u 22:53
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
jesi je probo registrirat s 4 ili 5 nula?
Jesam al ništa... Skinuo sam sa linka kojeg je Šile dao jer mi od Cykke-a ne radi.
Jel mi može netko poslati crack, bio bi mu jako zahvalan. zdravko.puh/@/zg.htnet.hr
ja imam problem,na kompu kaze:avaiting conestino form device...;a na mobu:conecting to: naziv bluetootha,a u uducem redu neogating...
i nemrda
evo odgovora na oba dva pitanja(hrco i symbiman):
Hrco,trebas skinut i žuju koja je kraj puppet mastera,to prebaciš tamo di si snimio puppet master.
Symbiman,trebas nac onu dole ikonu kod sata za bluetoth i stisnut na nju dva puta i onda staviš kvačicu da više ne javlja to i stisneš ok,to napravi kada ti bude pisalo negotiate na mobu!
Evo, uspio samMa nisam vidio na dnu stranice "Select your download" pa sam mislio da nešto ne radi...
Hvala Cykke-u na cracku!
hvala meni!
ljudi, jel može neko opet šerati ovu žuju, stari link ne radi
thx
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Program je vec sad do jaja))....Ovo je jebeno....Sad di god otidem mogu si neke ostavit na kompu da mi se skida
)). ZAKON!!!
E da i moze ponovo Zuja da ne moram bitu Trail mode-u.
THNX
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
Prokleti link ne radi![]()
![]()
![]()
Bookmarks