Probaj odavde skinuti...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jedno pitanjce....
Koristim skype, i skypeout....no kada koristim skypeout sve je oke do jedne minute je oke, ali poslje pocne zatrzavati. Ima netko alternativu za voip prema fiksnim telefonima/mobitelima konkretno me interesira svicarska i hr.
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Možda 12voip u kombinaciji s Sipdroid aplikacijom? Me happy!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
12voip je samo VoIP provider. On je samo jedan od mnogih, ti izaberi koji ti je jeftiniji, samo dajem prijedlog. Sipdroid je VoIP aplikacija gdje podesiš 12voip (ili bilo čiji drugi) account i obavljaš pozive.
Google Voice je limitiran na SAD.
SkypeOut radi samo sa Skypeom, nažalost.
Ako ti treba par uputa za podešavanje SIP-a u Sipdroidu (ili za druge aplikacije):
Code:Public user name: username@sip.voipprovider.com (replace the username with your own username, and the domain with the one provided by your provider; SMSListo, VoIPStunt, etc.) Use Compression: No Use Security: No Proxy Server Address: none Registrar Server:none Realm: none User Name: none Registrar Server: sip.voipprovider.com (afterwards it will show sip:sip.voipprovider.com) Realm: sip.voipprovider.com User Name: username (Instead of username example, use your real username / account number) Password: come on… isn’t it obvious? Transport Type: UDP Port: 5060
thnx na pomoci, ali vec podesio voipstunt i sipdroid i cist pristojno radi...Nego ako je netko malo vise koristio, kojeg voip provajdera uzeti? Iako mi se to sve cini manje vise isto...barem ovo sto sam gledao voipstunt, voipcall buster ili tako nekako i to...cini mi se da je to isto.
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Jel itko koristi traffic counter?
Inace, odlicno mjeri sms, pozive, wifi i 3g potrosnju, ali mi nije najjasniji dio 'apps', trebalo bi pisat koliko mi koja aplikacija trosi podatkovnog prometa, i za sve aplikacije prikazuje tocno, jedino mi je skype cudan. Pise da je potrosnja 1022mb u roku od par dana. A koristim samo za pozive, i ne precesto.. jel moguce da skype toliko trosi mb?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
U principu koristim 3G.
Al opet, i da je potrosio toliko, ne poklapa se sa ukupnom potrosnjom 3G, za koju pise da je 400mb.
Nemogu provjerit koliko sam stvarno potrosila jer imam flat.
Nije mi to bitno, al me zanima zasto mi to pise samo za skype, a ostale aplikacije prikazuje skoro u kb tocnu potrosnju...
Skype od jučer podržava video
Ne razumijem, maloprije sam instalirao na mobitel Skype aplikaciju (sa njihove službene stranice) i na mobitelu ne vidim nigdje da ima tu mogućnost.
Nakon šta odabereme skype call i spojim se sa prijateljem čujemo se preko mikrofona ali nigdje mogućnosti za video chat
Zadnji uredio pape : 01-07-2011 u 08:48
Mobitel ti mora imati prednju kameru, kao i to, nisu ni podržani svi modeli. Za sada samo: Nexus S, HTC Desire S, SE Xperia Neo te SE Xperia Pro.
HC4L
Pa ima prednju kameru, Samsung galaxy I900 S
Kad sam pokrenuo prvi put skype, ništa mi nije pisalo i uspostavio sam vezu sa prijateljem bez problema ali videa nigdje !
Možda ovo pomogne: http://www.villainrom.co.uk/forum/sh...2265#post42265
Netko je modificirao Skype aplikaciju da bi video radio i na drugim uređajima (testirano je na Galaxy S II)
Ooo shit.
Evo uspio sam napokon skinuti verziju Skype-a koja podržava video chat (skype_2_0_0_45-signed.apk) ali opet problemi.
Uspješno se spojim sa kućnim compom (home) i kad na Samsung galaxy I900 S kliknem na "skype video call" otvori se prozor gdje piše "Home has not set a mood message"
A kad na compu kliknem na video call i na mobitelu prihvatim poziv na mobitelu se pojavi poruka:
Oprostite. Aplikacija skype (proces com.skype.raider) neočekivano prekinuta. Ponovite" - i jedino šta mogu je klik na "prisilni prekid" i tako stalno.
Zna li ko u čemu je problem
Mob ti nije na listi podrzanih, vidi opis aplikacije na marketu.
kako nije na listi, a šta je onda ovo: http://www.gadgeterija.net/2011/07/0...ojem-androidu/
A gdje se tamo spominje tvoj mobitel?
Ili sam ja corav ili je tu netko lud...
Jel Gadgeterija službeni(i pouzdani) izvor?
Aplikacija je prvenstveno modana za SGS 2, a možda radi i na ostalim uređajima(na Atrixu su neki potvrdili).
Službena verzija podržava samo Samsung Google Nexus S, HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro.
Daljna rasprava o aplikaciji je nepotrebna.
Bookmarks