@Bee
Probat ćemo analogiju od ljepljenja reklama: Odlijepi samo vršak protectora, po cijeloj širinu i pola cm dužine. Noseći/zaštitni papir skroz presavini, naravno okreni protector naopako i možeš ga još pritisnut prstom ili noktom po cijeloj dužini da se što bolje savine.
Sad prisloni foliju na mob i to onaj dio koji je ostao zaštićen. Ovaj dio na kojem je načeta folija paziš da ostane u u zraku, ali ako ti se primi lako ćeš ga odlijepit. Pozicioniraj naljepnicu u poziciju kako treba biti i sad pustiš ovaj odlijepljen dio da nalegne na staklo i lagano od sredine prema krajevima ovaj dio koji je načet pritiskom zalijepi na mobač. Sada uzmeš drugi kraj folije i digneš u zrak i polako odljepiš zaštitu u dužini oko 1cm te nekom krpicom prelaziš po dijelu zaštite koji se netom priljepio na staklo da istjeraš možebirni zrak. Možda bi se mogao pomoći i ravnalom. Ne znam, ja svoj neću još skidati a ako skinem budem si probao sam to napravit. Jel možda znaš od kojeg su materijala ti protektori? Jel pišu kakva slova ili je neki logač na njegovoj poleđini?
I pitanje, kako ću instalirat CoPilot, jel može preko ugradjenog file managera, ili da skinem Astro file manager - Čitam da je u beti i da ima expire date pa me to odbija od instalacije.
@Harasho
Ovo glede updatea nije 100% službeno potvrđeno, ajmo bar saznat dal December update spašava stvar sa mPayom, a i sa kvalitetom zvuka, mada bi ih ja poslao u onu stvar kada bi me za to isli gnjavit
Eto sad sam ga pitao jesu li što čačkali glede toga.
Glede baterije, imao sam danas dosta poziva i SMSa, 10ak minuta WiFia i paljenje GPSa i baterija je na 71%. Preko noći će biti ugašen pa ćemo da vidimo jel može izdržat 3 radna dana :-)

Odgovori uz citat

Bookmarks