Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 31 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 767
    Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Pulse
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E i to je meni problem, baš sam jučer skužio!
    Al meni ako već pređem dvije poruke,tj preko dopštenih 160 znakova, knvertira mi sms u mms i ne može mi dostavit poruku primaocu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa to je normalno, većina mobitela pretvori sms u mms kad se pređe granica, čak se i ispise poruka da je pretvoreno u mms, ali eto kome smeta bar se kod android mobitela lako može default messaging aplikacija zamijenit s nekom drugom.

I ja sam nabavio Pulse i zadovoljan sam njim, koliko vidim bateriju najviše troši wifi, kad se to isključi baterija drži do 2 dana i to mi je ok.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.534, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jučer sam postao i ja vlasnik jednog Pulsa, i moram reć da mi se sviđa, pogotovo taj Android, koji daje puno mogućnosti mobitelu. Imam sad par pitanja: da li mi se gubi garancija na uređaju (2 godine je garancija) ako si stavim novi ROM, jer vidim da ste svi maknuli ovaj T-Mobileov i stavili Vanillu, i kolko je komplicirano stavljanje novog ROM-a (vidio sam sticky), zanima me kolko mi vremenski treba da se stavi, da li se on može vratiti, čemu služi servo search, i da li mi je dosta 2 GB memorijske kartice. Da li mogu nešto jače sjebat kod stavljanja novog ROM-a, ili se sve može vratit nekako na staro, il popravit stavljanjem novog roma preko toga. Da li da se upuštam sam u stavljanje Vanille, ili bolje da mi neko pomogne dok to mjenjam.

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako treba nositi mobitel na servis stari ROM se vrlo lako vrati, samo napraviš December update i tako instaliraš tvornički ROM, bez ikakvih tragova custom roma. Inače neznam dal se gubi garancija, pretpostavljam da se gubi (isto kao i kod windows mobile mobitela)
    Servo search služi za pretraživanje svega i svačega po mobitelu, za njega postoje alternative na marketu.
    Ako slijediš upute nebi trebao ništa shebat, samo pazi da ti je puna baterija na mobu. A ako i shebeš ( boot loop ) sve možeš srediti sam bez servisa.
    Ako si početnik sa mobitelima najbolje da si izdvojiš jedno popodne, 2GB ti je dovolno jedino ako nećeš stavljat muziku i dugometražne filmove na mob.

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam početnik sa mobitelima, al jesam početnik sa Androidima, što se tiče garancije i toga, jel ovi u servisu mogu skužit da sam ja prčko po mobitelu gdje ne bi smio pa da mi ne priznaju garanciju? A što se tiče memorijske, mislio sam stavit do nekih (znači maskimum) pola gige muzike da imam kad se vozim po busevima, vlakovima, tramvajima. Jel ti problem pomoć mi danas, sutra oko toga, čisto da se ne brinem da nešto ne sjebem oko te instalacije. I da te pitam za mišljenje, jel mi pametno micat ovaj originalan T-Mobileov ROM sa obzirom na garanciju, ili da pričekam da izađe 2.0 koji će vjerovatno sam T-Mobile stavit na svojim stranicama stavit da se može skinut, što znači da će oni vjerovatno podržavat i 2.0 verziju bez gubljenja garancije.

EDIT:
    I odma pitanje, tamo u tutorijalu piše odma pod prvo: instalirati na kompjuter CD s driverima, jel to ovaj PC Suite, il koji su to driveri, jer sam dobio samo taj CD sa mobom

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad sam napisao ovo o vraćanju December updatea, htio sam ustvari reći da kad njega ponovo instaliraš na mobitel prije nošenja na servis oni nemogu doznati da si koristio custom rom, stoga nit ne gubiš garanciju, jer se s December updateom instalira tvornički ROM.
    Da, moraš instalirati PC Suite (s njim se instaliraju driveri)
    Gle, kad i dođe T-mobilov 2.0 ROM, opet se neće moći instalirati aplikacije na memorijsku bez modifikacija, koje dolaze sa custom ROMovima...

Tutorial sam napisao upravo zato da nemoram svakome pojedinačno dodatno pomagati oko toga jer ti u tutorialu sve piše, stvarno je pisan step by step. Ako stvarno zapneš javi...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm to i mene zanima i od t-mobilea ne mogu dobiti odgovor da li se gubi garancija ako instaliram December update koji je sluzbeni update ali od T-mobilea u Velikoj Britaniji.
    U servisu se lako moze vidjeti je li instaliran December update ili originalni ROM jer je razlicita verzija a i u nasem Pulseu verzija ima u nazivu HRV a December update ima GBR.
    Koliko znam - jednom kad se instalira December update nema vraćanja na original ROM koji dolazi s uređajem.
    Da li ce nas T-mobile izdati December update? Ne zna se

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazvao sam SZK i rekli su mi da se ne gubi garancija ako u garantnom listu ne piše drugačije. U garantnom listu sam našo samo jedan dio koji se može primjenit na ovo, a to je:
    4. Garancija ne pokriva štete koje nastanu uslijed:
    ...
    e) nepravilnog testiranja, rada, održavanja, instalacije ili izmjena na Proizvodu.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    T mobile pulse
    Bodovi
    9.194
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.194, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

memorijska kartica

Trebam pomoć!
    Došao sam do memorijske kartice i nešto je krivo - predpostavljam, jer kad ju nakon 5. točke ( upute !) vidi ali se ništa nemože raditi sa njom. Tj. vidi PC karticu ali ništa probam formatirati a poruka je "There is no disk in driver H. Insert a disk,and then try again.
    Može pomoć!

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nažalost ne mogu ti pomoć, ja sam sad završio sa 4. korakom i trebam na 5. korak sad, al me muči to jer mi tamo piše da mi treba taj čitač SD kartica, što ja nemam. Jel ti imaš taj čitač, il kako se već zove, jel mi stvarno potreban u tom 5. koraku, il se može i bez njega, da znam da ne započinjem taj korak bez tog čuda, dok ga ne nabavim.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    T mobile pulse
    Bodovi
    9.194
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledaj na stranici 6 mislim da je tonnino dao uputu. Ali sd čitač imam samo nemam i sd karticu uložak.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    T mobile pulse
    Bodovi
    9.194
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon strana 7 ove teme!
    Pozzzz

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo stavio sam Vanillu, malo mi je čudna za sad jer mi je vizualno nekako bolji T-Mobile Style, al nema veze, naviknut ću se na ovaj. Al sad mi se javio problem, prvo mi nije htio restorat sve podatke koje sam backupo, javi mi error svaki put, pa sam stavio samo neke podatke, ne sve da mi backupa, al također mi sranje bude na homescreenu, piše mi da mi ne uspije učitat widgetse, i onda force close, i to mi se pojavi svaki put kad odem na homescreen i prebacim na onu lijevu stranu. Što trebam napravit da mi se to makne, da mi se vrati na staro, inače sam instaliro sve po uputama, jedino sam 5. korak napravio onako kako je tonnino napiso, jer je kraće i ne treba mi SD card reader, ostalo sve po uputama.

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skini si neku od home aplikacija s marketa, tipa PandaHome, jer ovaj defaultni homescreen je stvarno bzvz.
    Te widgete što ti se nisu uspjeli učitati deletaj, pa ih ponovo probaj namjestiti. BTW, jesi napravio factory reset nakon instaliranja vanilla ROMa?
    Kad radiš backup odnosno restore, izaberi samo poruke, kontakte i eventualno bookmarkse, jer ti ovo ostalo može javljati grešku usljed različitosti ROMova.
    Ovo što je tonnino napisao je ok i nebi ti trebalo raditi probleme.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    T mobile pulse
    Bodovi
    9.194
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Harasho!, zar se ne mogu sve aplikacije sa backupa povratiti na novi ROM ili se ponavlja za svaki dio ili tako što..!
    A što se tiče mog problema oko sd kartice da li se može nekako riješiti preko moba, jer ovdje gdje živim ima previše snijega da si nabavim karticu za sd micro, jer imar čitača. Ima li što drugo!
    Pozz

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na MicroSD možeš postaviti particiju i ovako, bez card readera.

Ja nisam isprobavao backup aplikacija tako da neznam, ali mislim da ne radi, zato što Backup program njih pokušava vratiti na mobitel, a ROM ih možda preusmjerava na memorijsku karticu, pa onda možda zbog toga može doći do greške...

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    Skini si neku od home aplikacija s marketa, tipa PandaHome, jer ovaj defaultni homescreen je stvarno bzvz.
    Te widgete što ti se nisu uspjeli učitati deletaj, pa ih ponovo probaj namjestiti. BTW, jesi napravio factory reset nakon instaliranja vanilla ROMa?
    Kad radiš backup odnosno restore, izaberi samo poruke, kontakte i eventualno bookmarkse, jer ti ovo ostalo može javljati grešku usljed različitosti ROMova.
    Ovo što je tonnino napisao je ok i nebi ti trebalo raditi probleme.
    Ma jesam, sve sam napravio točno tamo po uputstvima, samo sam umjesto 5. koraka koristio ove tonninove instrukcije, ostalo sve kako piše. Ja sam ponovio 6. korak cijeli, stavio sam novi ROM, pa bi sad trebalo radit kako treba. Nije bio problem samo u tome, na homescreenu čim pokušam prebacit sa jednog ekrana na drugi, javi mi force close, mislim da mi je još negdje javio force close, ali se ne mogu sjetit gdje. Hvala na ovom tutorijalu, stvarno ne bi mogo bez njega ništa napravit, i još da te pitam samo, jel normalno kad ugasim pa upalim mob da mi u advanced task killeru ima skoro svaka aplikacija otvorena?

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Pulse
    Bodovi
    3.768
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.768, Nivo: 14
    Bodovi: 3.768, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto ja sam zvao pajdu koj radi u T-Mobileu u odjelu za poslovne korisnike, on pitao šefa i kaže da ne bi smjeli gubiti garanciju ako radimo update, isto je i kao što se npr. radi upgrade Iphonea, Nokie i sl. Čak štoviše kaže da imaju problema sa mPay (ili kako se već zove) aplikacijom na Pulse-u pa će isprobat dali taj update rješava stvar. Ne znam u čemu vidite problem osim što je to update za UK :-)
    Nega ja vidim problem u slijedećem, što ako mob crkne, kako mislite vraćat soft? Jel se može vratit na december update npr. ako ekran ne radi?

Ja imam manjih problema kod razgovora, npr. kad sugovornik zašuti kao da skroz zastane komunikacija i onda kad sugovornik ponovno počne govorit izgubi se koje slovo s početka izgovorene rečenice. To mi je pomalo iritantno pa ću napravit update, možda se popravi. E a pošto hoću i navigaciju morat ću ga rootat :-)

Inače mi se mob čini OK. Da sam htio, jučer sam mogao ostat na oko 60% baterije, dakle imam dojam da s orginalnim firmwareom može radit barem dva dana, uz pola sata do sat razgovora i 10ak minuta wlana. Naravno da sam ga navečer mrcvario preko Wlana tako da je morao na punjač :-) Budem se danas probao "strpit" da vidimo koje su mu mogućnosti.

Za koristit u autu je definitivno promašaj, prava tipkovnica je prava tipkovnica ma koliko šutjeli o tome. Iznenadio me velik izbor tonova zvona i poruka. Iako je većina prenapadnih može se izvući zrno iz kukolja, dakle ima svega i za svačiji ukus. Touch screen je OK, osim manjih problema na rubovima što se da preživjet.
    Kod mene je folija po cijelom mobu - a ne samo po ekranu. Dali ima još jedna folija ispod te (naime meni je ta folija malo odljepljena na djelu gdje su gumbi pa pomalo iritira)
    Zvuk MP3 preko slusalica (SenheiserMX416 ili 460) je uredan, i samo to. Nema EQ. Budem probao kad se sve to još malo poklapa i usvira napravit usporedni test sa Ipodom.

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam s tim force closeovima, netko je isto ima problema s njima sve dok nije napravio factory reset. Ako factory reset nemože pomoći onda stvarno neznam što je.
    Jel ti se to javlja kod defaultnog homescreena ili...?
    Kad upališ mob je normalno da ti se upali i hrpa bespotrebnih programa, slobodno ih sve zatvori.

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, javljalo mi se kod defaultnog homescreena na Vanilli, sad sam ponovio cijeli 6. korak iz tutorijala i sad je dobro, al mi se sad javlja drugi problem, aplikacije sa Android Marketa mi ne želi instalirat, baš sam kreno instalirat taj PandaHome, i Hi MSN-PreCupcake, i skine mi ih, al mi javi da je instalacija neuspješna. Sad ću krenut totalno ispočetka, znači, napravit ću sve po tutorijalu, i onda ako ne bude radilo, onda ne znam stvarno. I sjetio sam se gdje mi još javi force close, kad odem u QiuckBoot na Recovery, i onda stisnem Yes to all, i onda mi javi force close, ali ima i tipka wiat, stisnem wait pa se uspije rebootat.

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čekaj! Nemoraš sve ispočetka!
    "-Ako vam se dogodi da mob ne želi instalirati aplikacije, popravite to ovako: Quick Boot>Recovery>Partition sdcard>Repair SD:ext>green>Reboot system now"
    Kod ovog trenutnog custom ROMa je problem što se nekad nakon rebootanja aplikacije ne žele instalirati pa moraš napraviti ovo gore, to je normalno

Što se tiče quick boota, i meni se isto nekad zna javiti taj force close samo kod njega.
    Čestitam, mislim da ti je sad sve kako treba biti, nemoraš ići ispočetka

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Qwert
    Dec. update bi i trebao popraviti kvalitetu razgovora, to je njegova glavna funkcija, nadam se da će srediti tvoje probleme, i hvala za ovaj info što se tiće Dec. updatea i garancije, doduše ja sam i pretpostavio da je to tako, ali smo sad bar 100% sigurni u to.
    = Citat = Izvorno postao Qwert Pregledaj post
    Jel se može vratit na december update npr. ako ekran ne radi?
    Može, December update se može pokrenuti i na način da se drži stisnut gumb za pojačavanje i gumb za prekid poziva dok se pali mob. Problem je jedino ako crkne jedna od tih tipki.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala Qwert na obavijesti u vezi garancije i updatea.
    E a pošto hoću i navigaciju morat ću ga rootat :-)
    Za navigaciju ne trebas root, samo instaliras CoPilot Live (na mobu uzme 14mb) ovdje je postan na forumu i instaliras mape na SD karticu.

Touch screen je OK, osim manjih problema na rubovima što se da preživjet.
    Kod mene je folija po cijelom mobu - a ne samo po ekranu. Dali ima još jedna folija ispod te (naime meni je ta folija malo odljepljena na djelu gdje su gumbi pa pomalo iritira)
    Sta se tice ekrana, ja sam se iznenadio koliko je bolja osjetljivost kad se skine ta folija. Samo je jedna, ali je deblja malo, i kod mene je bila odlijepljena oko tipki i na vrhu pa sam skinuo. Prije toga su mi iz njemacke (s ebaya 20tak kn 6 kom.) dosli screen protectori (tanki) ali ne znam ih zalijepit da ne ostanu baloncici ispod, koliko god se ja trudio da ne bude prasine...
    Mislim se da li naruciti inisibleshield (80kn s dostavom - 1 komad), ima li tko iskustva s tim (i screen protectorima za Pulse opcenito)

http://www.zagg.com/invisibleshield/...ns-shields.php

Imam jos jedno pitanje: Da li December update brise sve iz mobitela (kontakte, aplikacije, smsove)?

24. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, Dec. update izbriše apsolutno SVE.

Evo i link za December update sa službene stranice: http://support.t-mobile.co.uk/help-a...OWNLOADS&tab=2

26. 'Hvala' kaže:

Bee

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    T mobile pulse
    Bodovi
    9.194
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uspio sam instalirati Vanilu, ali problemi. npr. kad želim wifi uključiti javlja mi Aplikation Wifi Status (in process com.schwimmer.android.wifistatus) is not respondin. Kad skidam sa Markta nemogu instalirati aplikaciju. ??

+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 31 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [X6] Najava, info, slike
    By Harasho! in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 260
    Posljednji post: 12-07-2011, 20:21
  2. [N85] najava, slike, info..
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 74
    Posljednji post: 12-11-2009, 10:49
  3. [X3] Najava, info, slike