e da te pitam, meni i nakon promjene roma pise t-mobile na zaslonu ekrana cim ga upalim, tebi?
Ma to je po meni ok za toliki screen.. Nije bajno, ali ajde.
Mijenjao sam ja rom na njemu.
Prije nego šta sam mijenjao rom mislio sam ić dat reklamaciju na mob u t-scum jer mi mob nije mogao izdržat od jutra do mraka.
Nakon šta sam promijenio rom, osjetno se produžio život baterije.
e da te pitam, meni i nakon promjene roma pise t-mobile na zaslonu ekrana cim ga upalim, tebi?
jap. Nije se maklo!
Evo otkrio sam puno laksi nacin kako napraviti particije na sd kartici pa mozete baciti u sticky sa ostalim uputstvima:
Na mobitelu treba biti instaliran system recovery od amon ra, v1.5.2
Drzati stisnutu crvenu i menu tipku i ukljuciti mobitel.
Sa kuglicom doci do partition sdcard
partition sd
pratiti uputstva na ekranu, kad dodjete do swap-size pomaknut kuglicu prema dolje da dodje na 0
ext2-size ostaviti 512 mb
nakon toga zelena tipka
kad sve to zavrsi idete na sd: ext2 tu ext3, pritisnite zelenu tipku
Ukoliko bude problema sa novom particijom na koje ce se instalirati aplikacije onda napravite repair sd:ext
Nadam se da ce pomoci
Danas mi u firmi bio komercijalista iz T-HTa i ocekujem mob do petka.![]()
Treba se pripremit za novi mob pa me zanima dali ima na CDu koji dolazi sa mobom nekakav soft kao Nokia PC Suite da importiram kontakte spremljene u *.vcf datoteke koje sam skinuo na hard sa Njoke?
Malo sam googlao i nasao sam cak i soft, nadam se da ce posluzit?
http://www.megamobilecontent.com/fre...CardIO-i26784/
ima, pc suite
To je super...
Meni preko 2,5 - 3 dana nikako :/
o cemu vi pricate
kod mene novi rom, sinkronizacije sve iskljucene, background data iskljucen i baterija tesko preko jednog dana izdrzi zasad.....
a ti tvrdis da imas t-com rom gore i nista nisi dirao i igras se s njim i nakon cetvrtog dana ti je na 25 %? Oprosti, ali to zvuci malo nevjerovatno....
Svima je baterija losija citajuci modaco forum
Recimo baterija je na 85 %, upalim wifi na 1 minutu pa ugasim i eto je na 80 %
poboljsala se nakon nekoliko punjenja ili si nesto promijenio?
Zadnji uredio HCSC : 20-01-2010 u 18:21 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
i meni potegne i 20 % u sat vremena na wifi. To da ti traje 4 dana, sumnjam...
For the hoven lands...
Ispravak netočnog navoda!
evo sutra ujutro bude 4 dana, BATERIJA MI JE NA 32%, wifi sam koristio 15-tak minuta igral sam onaj ball braker više od pol sata - i ako treba mogu napraviti full test ako treba sa slikama!!!
i siguran sam da je originalni rom!!!![]()
Pozdrav forumaši
imam jedno početničko, nekima glupo, pitanje
naime, stigao je moj t-mobile pulse i sve 5 s njim
samo jedan problem, kako zaustaviti zvijer da se po svojoj želji spaja na net kada nema signala mog wlana?
znamo svi cijene mobilnog interneta upa si ne želim priuštiti račun s puno nula
postoji li neka master opcija da gasi sva spajanja na mreže?
hvala unaprijed
Sa glavnog zaslona odeš na postavke, wireless networks, pa onda na mobilne mreže i onda tamo negdje imaš opciju za isključiti mobilni internet...
a moze li se izgasiti samo odlazna internet konekcija tako da i dalje mogu primiti mms?
đimi23 , kak si uspio natjerat i da ti pocetni zaslon okrene ?
For the hoven lands...
Najvjerojatnije ima moddani firmware, pa je to jedna od modifikacija.
Meni na Galaxy-u se isto to može, čak radi u bilo kojem trenutku i landscape mode...
opet glupo pitanje, paljenjem use only 2g networks mu ubijam svaku mogućnost spajanja na mrežu?
jer opet mi se pali onaj E i signalizira da ima prometa
yeeeeey
ubio sam mu sve, zajedno sa mms-om
i sada me sluša
puno hvala na savjetu, naučit ću i ja polako![]()
moze li neko da mi kaze do koje velicine SD kartice podrzava Pulse, posto zelim da kupim jednu od 8 GB?
Znaci mogu slobodno da uzmem Sd od 8 GB. Hvala puno.
U službenim specf. piše da prima do 16GB
Eh meni još nije stigao mob a baš sam ga htio raspalit kroz vikend, no svejedno istrazujem vrline i "vrline". Eto nečega što me se previše ne tiče no svejedno:
http://androidforums.com/t-mobile-pu...out-pulse.html
Not sure how many people have noticed or had this problem but if you exceed 4 sms as a single message a popup flashes up informing you that the message has been converted to an mms. It happens quite quickly.
After a lot of useless info from helpdesk at t-mobile ranging from software update will cure it to, 'I am sorry we do not have a phone called a Pulse', i got to speak to the technical dept.
To cut a long story short he assured me the Pulse is preset to convert 4 txt to an mms and this cannot be altered from within the settings. He suggested a 3rd party app like Handcent as a 'workaround'.
More info here: Problem with text messaging.
Hope this helps people not to run up a bigger bill than they expected.
Bookmarks