Koliko ja znam to je na večini mobitela više ili manje izraženo. Svojevrstan je problem i ta touchpal 1.0 tipkovnica jer ima mali space gumb (sa android ili touchpal 1.1 tipkovnicom je puno bolje)
Provjerena stranica za dekodiranje: http://www.unlock-tmobilepulse.com/ ($19.99, paypal)
Kod checkouta samo treba ukucati coupon number: modaco.com
Hvala na odgovoru!
Sviđa mi se Android i trenutno pokušavam odlučiti između Pulsa ili HTC Magica... do sada je magic imao prednost jer se za pulse nije znalo hoće li izaći update, ali sviđa mi se pulsov izgled i veći ekran...
Fala bogu za taj 2.0 android, ovaj je blaga koma... Cim dodje ide gore.
For the hoven lands...
Evo mene sa još pitanja
Dali je moguće za vrijeme razgovora pogledat broj nekog kontakta, i dali je moguće za vrijeme razgovora nešto utipkavat? :-)
Jeli netko primjetio problem kasnjenje sa primanjem poziva opisano na mocaco forumu?
http://android.modaco.com/content/t-...ncoming-calls/
Moguce je utipkavati, za gledanje kontakta neznam.I ne dogadja mi se ovo sa pozivima...
For the hoven lands...
Lijep vam pozdrav
Jucer dobio novog pulsa i mogu odmah na prvu rec da je mobitel zvjerka.
Sad za pocetak imam samo nekoliko pitanja : )
Kad odem u task list imam sljedece - dialer, apps installer, settings, market
To ne mogu nikako ugasiti bez task killer aplikacije? za koju sam cuo da zna radit razne probleme.
Ako sam sad bio u dialeru, zasto ne postoji neka tipka s kojom izadjes iz njega i da se normalno zatvori? Po ovom znaci svaki put kad nesto otvoris moras gasiti sa task killerom? Glupost....
Drugo pitanje : Ubacio beautifull widgets preko sd kartice i appinstallera. Ne mogu sad naci gdje se se nalazi?
Preko marketa sam skinuo appinstaller i instalirao ga. Gdje mogu naci taj downloadani apk file da ga izbrisem jer mi samo zauzima prostor na mobu a imam ga instaliranog?
Toliko zasad, hvala.
Skuzio sam kako se ubacuju beautifull widgets, ali me cudi kako nema weather widgeta....verzija je 2.53
Jos jedno pitanje, kako micati ikone na home screenu, htio bi poredati gps, wifi i bt
stisneš i zadržiš prst na nekoj ikoni i onda ju možeš pomicati. Ne smiješ odmaknuti prst sa ekrana cijelo to vrijeme...
skuzio vec i namjestio, thx....
jel znas mozda kako izac iz bilo cega tako da ne ostane u task listu?
može, samo dok "prenosiš" ikonu dođi do samog ruba i pričekaj dok se ne prebaci na drugi ekran. Probaj više puta dok ne uspiješ.
upravo skuzio pa sam editirao
Skinuo sam task list app i malo se igram....kad stisnem kill all u task listu ostaju aplikacije koje sam koristio.....sad me zanima, da li task list pokazuje aplikacije koje se vrte u backgroundu ili samo history aplikacija koje su se koristile?
Zadnji uredio tonnino : 17-01-2010 u 01:04
Od programa ja imam advanced task killer. Jedan klik i sve rijeseno.
For the hoven lands...
Jel se moze igdje namjestit da se aplikacije instaliraju na sd karticu a ne u internu memoriju? Znam da prije nije bilo moguce, ali mozda su to ispravili u 1.5 verziji koju imam.....
da, i mislio sam da cu morati......
odmah da upitam, kako da znam jel vec imam december update?
Našao sam interesantnu aplikaciju:
Louder Volume Hack v2.2.2
Pa ako netko želi probat riješit problem tihih slušalica...
Ja ću isprobat večeras...
EDIT: nisam probao za zvučnik, ali kod pojačavanja slušalica nema razlike u glasnići...
Zadnji uredio Harasho! : 17-01-2010 u 21:41
jel i vama ton poziva jako slab? pojacano do max i jedva se cuje.....
pa i nije baš slab.
Zadnji uredio Harasho! : 18-01-2010 u 15:21
harasho upravo krecem u stavljanje novog softwarea pa ako mi mozes na brzinu neke osnove odgovorit pa kojima cu se voditi:
Sad imam version 1.5 na mobu koji sam s njim dobio. To je u biti android 1.5, a ovaj 1.7 rom koji vi imate je custom android? Nije verzija 1.5 a rom 1.7 nego bas verzija 1.7? Malo me bune sve te silne verzije... Koju mi savjetujes da stavim?
Da li da radim backup posto je mobitel skroz nov i nemam skoro nista na njemu? Da li se napravi samo backup aplikacija, kontakata, poruka itd. ili se backupa i kompletan 1.5 software?
Ovo mi stoji pod about:
Firmware version
1.5
Baseband
6383
Kernel version
2.6.27-perf
huawei@AndroidDev #1
Build number
U8220V100R001HRVC85B117SP02
Da li imam december update i koju verziju rom-a mi preporucas? Htio bi onu gdje je touchscreen bolji, telefon brzi i da baterija duze traje, ali bez onog problema gdje ne pokazuje caller id...
Btw sta se tice kamere i autofocusa, imam "noviju" kameru, gledao usporedbu na modaco forumu, i imam autofocus, dobio sam ga kad sam smanjio rezoluciju na 1024 X 768.
@ harasho
Hm, isprva sam mislio da tonnino misli na jacinu tona zvonjaveal neka, sad sam saznao nesto novo
BTW. negdje sam naletio da Pulse ima bollji zvuk od mislim iPhonea, i bolji prijem signala od nekog skupljeg android phonea 89db vs 100-110 db i to mi je bio dodatno boost za nabavku.
Posto dosta pricam na telefon i bitno mi je za posao pitam se jel taj Pulse uopce uredjaj za mene? Opovrgnite gornje tvrdnje glede kvalitete razgovora molim lijepo![]()
i mislio sam na ton poziva, krivo sam napisao....
Opet si napisao ton pozivaDefiniraj jel to glasnoća zvonjave i razgovora i reci dal se sugovornik dobro cuje :-)
Gledam build numbere i cini mi se da nemas december update, prema nazivu fajla koji sam skinuo verzija je december update je 118SP01. S tim updateom se poboljsava i kvaliteta zvuka
http://support.t-mobile.co.uk/help-a...OWNLOADS&tab=1
@tonnino
- da to je samo verzija tih custom romova 1.7, a obadva rade na Androidu 1.5 (Cupcake)
-bolja je vanilla jer je brža, ali nemoj se iznenaditi jer je ipak drugačija od ovog što sad imaš
-nemoraš raditi korak 1."backup" ali napravi korak 4. "nandroid backup"...
-nemam pojma jel imaš december, za svaki slučaj ga ipak primjeni kako je opisano, jer ako ga i imaš nema štete, a ako ga nemaš onda moraš ići ispočetka.
Kako to misliš da si dobio autofocus kad si stavio na 1024 x 768?
Zadnji uredio Harasho! : 18-01-2010 u 15:21
Bookmarks