Ma da, vjerojatno i u servisima kupe kod na netu i onda zaracunaju jos 150kn svojih "usluga"
A nista, onda cu i ja riskirati i platiti paypalom taj kod. Ako bude problema, napraviti cu dispute na paypal.
Ma da, vjerojatno i u servisima kupe kod na netu i onda zaracunaju jos 150kn svojih "usluga"
A nista, onda cu i ja riskirati i platiti paypalom taj kod. Ako bude problema, napraviti cu dispute na paypal.
a jel rade oni podlošci za sim karticu? naručio sam jedan, nisam siguran da li će raditi
I ja sam juce narucio 3 komada sa dealextreme: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12167. Na nekoliko foruma kazu da rade na Pulse.
Pozdrav ekipa,ovak.. zezam se s svojim pulseom... stavio sam r6.1 rom sa a2sd al mob dođe do onog android i stoji,ak radem prema navedenom tutorialu s december updateom mob mi se ne želi palit odnosno non stop se resetira... više sam lud,neznam kako da omogučim taj a2sd i da mi normalno šljaka ! zahvalio bi na odgovorima,jer neznam di griješim....ako ima koja dobra duša da mi pomogne
.::SonyEricsson & Honda u srcu::.
kolko on ima rama kanio bih ga uzet al vidim da ima 96 mb samo za android rama
Da, za današnje standarde ima pre malo rama.
Aplikacije doduše rade normalno, ali nekakav veći multitasking se ne može postići.
No meni to nije smetalo zato što se aplikacije na androidu i ovak i onak dosta brzo otvaraju.
uzeo sam tmobile pulse i nece mi se prijavit na market. upisem gmail adresu i lozinku i onda mi on provjerava i nakraju izbaci nesto kao da veza nije dobra. al veza je stabilna i dobra pa me zanima u cem je problem. hvala
pulsoljubci, imam pitanje za vas.
imam samsung galaxy i5800 na raspolaganju, nov skroz. jedina mana mu je manji i lošiji (bar imam takav dojam) ekran
što bi mi savjetovali, koji mi je bolji izbor ako bi imao mob za koji se odlučim oko 2 godine? je li se teško naviknuti na manji ekran?
a i na pulsu otkad sam stavio swap imam lag za popiz**t...
Postoji poseban podforum za usporedbe modela. Nemojmo tu ici u offtopic, please.
Uzeo bih ovaj mob. Za oko 500kn nudi od oka sve,vidim da je i ovdje popularan.
Kako radi 2.1 na njemu? Da li je stabilan,brži i isplati li se uopće stavljati ga? Razmišljam si da li da uzmem Wildfire/Hero ili ovo,ali Wildfire/Hero su mi je izvan cijenovnog ranga malo.
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Pozdrav!
Ima li netko "1.7 - MoDaCo Custom ROM - U8230 Vanilla Style"?
Na Modacu link ne radi. Hvala!
Ako misliš FLB Mod 1.7, evo ti link:KRIVI LINK
Zadnji uredio milinho : 12-01-2012 u 00:14
Na ovo sam mislio. Da li je to to?
Nije to to. Nažalost, nemam taj ROM, pokušaj malo istražiti ili ako ništa, instaliraj neki drugi, noviji ROM. Ovaj ti svejedno ima prastaru verziju Androida 1.5 Cupcake
Aha, to je 2.1?
Čitao sam o 2.1 i u svakom neki problemi. Spori gps, postepena zvonjava, vibracija ne radi..
Hoću normalni rom koji nije spor jer mislim mobitel koristit za navigaciju.
Vanilla mi je bio sporiji od stock roma ali na njemu sam mogao instalirat aplikacije koje na stock romu nisu radile. Problem je u tome da bi anroid svako malo zapeo u bootu i nikav repair ext ne bi pomoga. Jedina opcija je bila mobitel bez ext particije na kartici
Bookmarks