ok, naucih wtf je swap.
ali jos me zanima moze li ovaj rom bez swapa i a2sda raditi?
nisam prezahtjevan korisnik, surfanje, igre i dokumenti su otprilike sve sto koristim.
i koji je to andro, 1.5, 1.6 ili mozda 2.1?
ok, naucih wtf je swap.
ali jos me zanima moze li ovaj rom bez swapa i a2sda raditi?
nisam prezahtjevan korisnik, surfanje, igre i dokumenti su otprilike sve sto koristim.
i koji je to andro, 1.5, 1.6 ili mozda 2.1?
Koiko znam, nijedan ROM ne zahtijeva swap, to je cisto do pojedinog korisnika hoce li ga dodati ili ne.
Neki ROM-ovi cak preporucuju ne-koristenje swapa...
Mozda nisam dovoljno trazio po forumu no nisam našao ništa o otključavanju T-Mobile Pulse-a. Zanima me da li se može otključat i po kojoj cijeni ?
onda će čiko staviti flb
hvala svima na odgovorima, prava ste srceta![]()
evoga, i ja vrtim flb. zasada je super, ima još dosta force closeova ali smiruje se lagano, ne znam kako
jedino što ne mogu pokrenuti terminal emulator da sredim a2sd, odmah ga force closea
opet ja
primjetio sam da mi se 3g veza pali sama otkad sam stavio flb rom. zna li netko je li to do roma ili možda neka moja aplikacija pali povezivost?
i ima li neki način da blokiram aplikacije da pale 3g?
Sto ti znaci "pali se"? Pojavi se 3G ikona u notification, ili bas vidis da ima prometa?
3G je aktivan kad god moze biti, tako da ce ikona biti tamo cijelo vrijeme...
imam switch pro instaliran. kada ugasim 3g, ubijem sve procese, zaključam mob i ostavim ga. nakon nekog vremena, ne baš svaki puta, otključam ga i on spojen na 3g, switchpro tipka zelena... kastrofa. ne troši puno - ispod 100kb, ali baterija me brine.
i gdje mogu vidjeti koji su okidači za paljenje aplikacija? svaki puta kad killnem taskove, nakon 10 sekundi opet ima par koje ubije.
mislim da ti switchpro sam pali 3g, imao sam i ja takav problem, pa sam promjenio widgete, nazalost ni extended controls nije dobar bio, pa sam instaliro one widgete od curvefisha (tako nesto) i sad sve super radi.
Sent from my Pulse using Tapatalk
Instalirao sam ovaj CyanogenMod 6 zadnji koji je izašo i ovo za google,ali mi nije baš jasno zašto nemam Marketa? Ako netko zna riješenje.
Zadnji uredio n3m3s1s : 25-10-2010 u 22:03
jel mene oci varaju ili je ovo izasao 2.2 froyo za pulse
citam na modacu za CyanogenMod 6...
Ja sam to stavio,to nije službeno,već custom. Ali ne kužim,instaliro sam i onaj dodatak za google,ali nemam market. Ne znam zakaj
Evo riješio sam,ako netko ima isti problema samo neka skine ovdje http://www.tap3w0rm.com/hosted/andro...-signed.zip,to je za google apps.
Zadnji uredio n3m3s1s : 26-10-2010 u 16:34
Imam pitanje. Nakon što se napravit root na Pulseu, jeli on nakon toga otključan? Tj, može li se u njega staviti neka druga kartica osim T-mobileove?
Ranije navedena stranica za otključavanje se čini kao ok rješenje, ali ako mogu to obavit besplatno, zašto ne![]()
Vec je prije receno da rootanje nema nikakve veze sa otkljucavanjem.![]()
Može još jedno pitanje
Kako radi swype na Pulseu? Sve ok?
flash ne radiBarem koliko ja znam
Imam Hungary ROM 2.1 sa Updata, zanima me jel ima koji ROM da ima implementiran a2sd koji radi, ako ima jel može link?
Hvala!
Na svaki rootani ROM mozes bez puno problema dodati a2sd+...
Bookmarks