Znao sam da ćete to napisati :-) al nije to...imam task killer nešto drugo je bilo u pitanju, ne znam...
@najed
trebao bi koristit neki task killer za gašnje aplikacija koje su ostale radit u pozadini
Znao sam da ćete to napisati :-) al nije to...imam task killer nešto drugo je bilo u pitanju, ne znam...
Vuče me da stavim 'mađarski' update 2.1 al pomisao da nema povratka...
Moze li mi neko reci kako instalirati superboot i amon ra za Pulse 2.1 s obzirom da je ono na modacu za verziju 1.5
Zasto svi pisu da se nesmije superboot instalirat? Ja sam instalirao pa ne vidim nikakve posljedice?![]()
pa daj napisi kak i sta si instaliro , ja sam probo i desilo se sra.... i ponovo sam morao staviti hungari ispocetka
Evo instalirao sam po ovom tutorialu, nakon što instaliraš hungary updejt, napravi korak 8. i 9. i nakon toga instaliraj amon ra (po uputstvima za 1.5)
Da vas pitam....prilikom instalacije hungary update, jeste instalirali i onaj 'CUSTOMIZED_HU' dload??? Čemu to uopće? I dal imate mobileTV u izborniku? To je nešto na mađarskom?
Pa da, al nisam instalirao taj optimized_hu i svejedno imam te ikone mobileTV koje ne mogu maknuti
ja sam prvo instaliro samo hungari bez tog dodatka a onda nije bilo tih ikona te me je pulsov explorer vodio na hrvatske stranice a nakon sto sam inataliro i taj dodatak vodi me na madarske stranice i pojavile su se ikone mobil TV i web"n"walk koje takoder vode na madarske stranice![]()
Može se to maknuti, izbrisati
Zanimljivo, prvo sam instalirao s tim dodatkom mađarskim i onda sam se tog htio riješiti i ponovno instalirao 2.1 bez tog al opet je gore....
Imam na Pulseu instaliran mađarski 2.1, i sve štima, leti stvarno sve, nemam problema, ali mi neke stvari nisu jasne:
1. Na Marketu ako idem na instal neke aplikacije mi napiše "Starting downloading" i tako vrti u beskonačnost.
Spojen sam preko Wlana na internet..
2. Instalirao sam nekakav Digital Clock koji bi se trebao moći dodati na radnu površinu, vidim ga u instaliranim programima, ali ne mogu ga pronaći u mobitelu da ga pokrenem.. ima li tko ideju di se to instalira? malo sam još zbunjen jer tek 3 dana imam taj telefon..
3. Čuo sam da je izašla verzija 2.2 i da je to ustvari optimizirana verzija 2.1, jel istina?
Pozdrav
1. Da - ponekad Market zna zezati tako - probaj kliknuti opet na isti soft, prekini download pa pokušaj ponovno.
2. Pritisni negdje na ekranu (gdje nema ikone) i drži tako dugo dok ti se ne prikaže izbornik. Tada ćeš vidjeti opciju Widgets, klikni na to i dobit ćeš popis svih widgeta koje možeš staviti na ekran.
3. Istina je da 2.2 postoji i je dobro optimiziran ali službeno vrlo vjerojatno nećemo dobiti na Pulse. No postoji nada jer se ekipa na MoDaCo sprema ili je već krenula (nisam siguran) u samostalnu pripremu...vidjet ćemo.
1. Cijeli dan sam pokušavao skinuti nešto s Marketa i ne ide.. stalno isto.
Jel ide download ako sam spojen preko wlana na net??
2. Držim dugo na ekranu i pojavi se izbornik za dodavanje i u njemu stoji ovako:
Dodaj na zaslon Početne stranice:
-Prečaci
-Android Widgeti
- Emotion Widgeti
- Mape
- Pozadine
Nigdje ne nalazim Digital Clock, jednostavno ne postoji
3. Nadamo se da stiže uskoro jer mi je ona 1.7 verzija čak možda i ljepša od verzije 2.1
Samo sam vas htio obavijestiti da se sa ovim mobitelom mogu koristiti turboSIM kartice!
Ja sam sa dealextrema naručio ultra tanku za samo 4,5$ , tako da čak nisam morao ni izrezati SIM.![]()
Mozes malo pojasniti?
Ne moraš software-ski otkljućavat svoj mob, vec to odradi turbo sim kartica (ustvari podložak za tvoju karticu)
Pitanje: Imam na Pulsu 2.1. instaliran, radi ok. Kod pokretanja glazbe player počinje vrtiti pjesmu i onda se zaustavi i vrati natrag npr. na listu izvođača. I tako za svaku pjesmu na SD kartici. Pokušao sam odspojiti slušalice, pokrenuti pjesmu i uredno odsvira preko zvučnika. Za sada se snalazim tak da pokrenem pjesmu preko zvučnika, uštekam slušalice i onda uredno radi. Očigledno neki bug u softveru. jel se to još nekome dešava?
novosti, od sada svi mozete ici na 2.1 bez straha od oduzimanja garancije, huawei je izdao 1.5 koji se moze downgradati sa 2.1....
Nego, jel netko zna ima li kakve najave za android 2.2. Ovo što su u vidi-u napisali zvuči vrlo primamljivo.
http://android.vidilab.com/2010/05/s...-androidu-2-2/
Znam da je netko tu već pitao da li se mogu koristiti i drugi tonovi za sms osim ovih orginalnih. Možda je već netko skužio kako,ali evo kako sam ja to riješio
Dakle,mob radi na 2.1 softwareu,osim toga imam instaliran handcate sms i launcherPro. Kad to sve instalirate,otiđete na settings - sound and display - notification ringtone,sad vam tu nudi da završite radnju sam klasičnim sms-om ili handcate sms,vi kliknete na handcate sms onda na music i to je to.
Bookmarks