pa ne bi trebao izgubiti garanciju kad je ovo službeni update...valjda će se konačno pojaviti i na t-mobile.hr...
Sta ne gubis garanciju kad si ovo napravio????
pa ne bi trebao izgubiti garanciju kad je ovo službeni update...valjda će se konačno pojaviti i na t-mobile.hr...
Je li ko stavio 2.1 već? Ja se ne usudim još...
Kako se ponaša u odnosu na 1.5?
I mene zanima ako je netko probao - ali osobno ne vidim smisao se ne pojavi ROM sa root + a2sd
(a da je provjereno baziran na tom službeno izdanom).
Trenutno koristim DecUpdate + 1.7MCR i ako se ne varam, to će biti polazna točka jer to vjerojatno ima
velika većina (osim ovih najnestrpljivijih koji su se, po meni, malo zaletjeli sa 2.1 beta verzijom)
beta verzija je bila za mene daleko bolja od 1.7, po brzini, bolja kamera, PUUUUUUNO boljem touch screenu i zbog toga sam odlucio i staviti pravu verziju 2.1, i naravno nisam pogrijesio...Niti jedan fc ili reboot u zadnjih 15 sata....
Odlično - zato sam i rekao, po meni odnosno po mom mišljenju - ali naravno da je, i dobro da je, bilo i ovako pozitivnih iskustava
Dakle ti si išao sa 1.7MCR prvo na 2.1beta pa onda na službeni 2.1? Fino ... još jedna dobra informacija
Ali mislim da ću ipak pričekati A2SD i root varijantu - a vidim da root već postoji ... bit će sve za koji dan ...
Nego - mogu li te zamoliti za par slika ekrana? Na MoDaCo nekako ne mogu uhvatiti na što liči ta verzija? Slična stock T-Mobile 1.5 verziji, slična Vanilla verziji ili čemu?![]()
Nisam tu homescreen temu već dugo gledao moram priznatiAli ovo što si linkao izgleda jako dobro
Hvala ...
Ima li u 2.1 verziji onaj bug sa strechanjem wallpapera kad se ručno postavlja? Da li ROM radi usporeno?
Što je to ''A2SD i root varijanta'' ? Pa ako je s t-mobile.hu onda bi trebala biti službena verzija???
Nisam baš neki ludi stručnjak ali po dosadašnjem iskustvu bi to bilo ovako:
A2SD = Apps to SD card - odnosno, aplikacije se instaliraju na dio SD kartice koju imaš u mobu a ne u memoriju (efekt = možeš instalirati mnogo više aplikacija)
root = recimo "low-level" pristup do raznih dijelova sustava koji su inače zaštićeni (efekt (meni najbitniji) = možeš instalirati aplikacije kopiranjem na SD i pokretanjem instalacije a ne moraš samo i isključivo preko AppMarketa; u to ulaze i one koje se plaćaju do kojih mi iz HR ionako normalno nemamo pristup)
evo da prenesem moja iskustva...meni je puno brže radio onaj 1.7 nego ovo. Ne znam kako je vama ali meni užasno sporo.
Jedna rijec: LauncherPro....
To je aplikacija...ili...? Kak to radi?
Vidim da sad ima i MCR za 2.1 sa A2SD.. jel još treba radit ext repair svaki put kad se upali uređaj (za A2SD)?
freakTomica: To ti je home replaement
Bee: Ne, ali A2SD+ radi neispravno, tj. kao da se puni i memorija telefona... Ali uskoro stize updarte...
Da ima neki problem ... ali je barem početna točka ako se stavi A2SD+ verzija oko 75MB a ne samo 40MBNaravno da će ići update...ovo je sad igranje.
I moram priznati, neke stvari su bile sporije nego sam očekivao - no nakon 2 reboota se jako popravilo - posebno jer sam stavio zamjenski launcher (bez restarta je bio spor, poslije - leti).
Najbitnije, meni osobno, sad konačno mogu koristiti mobitel za navigaciju jer ekran reagira na stolu odnosno da se ne drži u ruci...
@ Harasho!
majstore oce li biti nadopune tvog uputstva za instalaciju Android 2.1 OS-a???
Bit će, kad Paul napravi potpuno funkcionalni MCR, jer ovaj ROM što su sad izbacili nije optimiziran i relativno je spor.
BTW imaš odličan tutorial sa sličicama tu: http://android.modaco.com/content/t-...with-pictures/
Ljudi!
U čemu je sad problem sa ovim upadateom 2.1 sa www.t-mobile.hu??? Službena je verzija, legalna od strane t-mobilea...trebala bi biti bez greške. Ili???
Uostalom, kolko vidim, može se vratiti na staru 1.5, jel tako?
Što se čeka, mislim....![]()
Problem je s tim updejtom što imaš 40mb slobodne memorije za aplikacije+cache, znači u pravilu je to dovoljno mjesta za 3 zahtjevnije aplikacije ili 10 manjih. A trenutna verzija A2SD ROMa sa modaca je spoooora i buggovita :/
Uhm, u principu se nitko osim BigBeara tko je primjenio službeni mađarski update nije vraćao sa novog kernela za 2.1 na stari za 1.5, s tim da BigBearu više ne radi touchscreen. Tako da se u stvari ne može baš samo tako uspješno vratiti na 1.5 nakon primjene mađarskom updejta.
Ja sam bio nestrpljiv i požalio sam, sad moram čekati da Paul izbaci upotrebljiv ROM.
sa verzijom 1.5 (imam december update) imam 58 MB slobodne memorije u telefonu. Nisam instlirao niti jednu aplikaciju. Misliš da tih 18 MB igra veliku ulogu?
Meni osobno ne, jer mi je sve ispod 300MB memorije za aplikacije pre malo. Meni (i većem broju vlasnika) je ovaj mobitel bez A2SD neupotrebljiv. Ako je tebi dovoljno 58mb onda ok, blago tebi.
Ja sam isto probao vratit na 1.5. ali nikaj od toga. Isto kao BigBearu,nije mi radio touchscreen. Stvarno ne znam kaj ljudi stavljaju da popune toliku memoriju sa aplikacijama... Nije 40 mb nešto,ali fakat ne znam kaj bi stavio da napunim recimo 300 mb....
Pa ne, mislim ono kaj stvarno treba je nekih 20-tak aplikacija (ne mislim na igrice) i to se čak ne koristi u 90 % slučajeva tako da...uostalom nekad se zna desiti da se mob jednostavno izblesira od toliko sveg to i treba ga vratiti na tvorničke postavke tj. izbrisati sve što je naknadno instalirano. Meni se desilo da neka aplikacija tolko troši bateriju da mi nije niti dan izdržala i svaku noć mi se gasio mob. najedanput. Nisam riješio problem dok nisam izbrisao sve instalirane aplikacije...a ne znam koja je bila problem.
Bookmarks