I dalje nistasada skidam ponovno taj update pa c vidjeti dal ce proraditi...
EDIT: USPIO!!!!!!![]()
settings > sd card & phone storage > upgrade
I dalje nistasada skidam ponovno taj update pa c vidjeti dal ce proraditi...
EDIT: USPIO!!!!!!![]()
Zadnji uredio blutut : 21-04-2010 u 23:42
Mobitel otisao papa.... Cekao sat i po vremena da predam mobitel, nakon toga dosla neka nova, i kad je pogledala mobitel prvo joj je bilo na pameti "koji ku*ac je ovo????" pa ode kod drugog kolege i pita koji je to mob, pa do treeceg, pa do sefice i vrati se natrag i ok, ja kazem sta sve ne valja, opet cekam da joj dodje netko pomoci pa dok se ona "odpetlja" jer je pola toga za*rala. Nakon sto je sve napisala to ja ju pitam za zamjenski ali da bar ima neke funkcije kao moj mobitel, ona kaze da ce pogledati, opet je nema 10 min, i vraca se ona sa SE-om T303 -.-, meni vec mrak pada na oci, ali sta cu, moram trpiti i ici na internet na ekranu od 1.6" 15 dana...E da, i ja joj kazem da napise da se mob nakon sto se poveze na komp ostane povezan samo 5-10 sek a ona napise 5-10mini nije navela da sam probao i sa drugim kablovima i na drugim kompovima tako da je velika vjerojatnost da ce me serviseri zvati...
Napokon stigao update, ha?
Šta je sad najpametnije, čekat da ga ekipa sa MoDaco-a malo sredi pa updateat ili puknut taj stock odmah gore na mob??
Full sam nestrpljiv :/
Nije jos stigao, ovo je verzija od U8110 a ne od Pulse-a, moraju ju prilagoditi za Pulse...
bok,da li se pulse moze otkljucat?
ako moze,gdje?
i koliko kosta?
hvala
Ahaa.... Aj nadam se da će ga brzo sklepat!
Hvala na info!
mjesec nam se bliži kraju,ali ništa još od novog software-a. Nije valjda da čekaju zadnji dan..
U UK se vec poceo pordavat Pulse Mini, valjda ce brzo i 2.1 za Pulse Big![]()
Na Modacu su dobili odgovor da će kasniti s izbacivanjem 2.1. zbog problema pri testiranju zadnje verzije.
Navodno će 2.1 izbaciti sredinom svibnja![]()
Neka neka, kad sam vidio one videe sa Pulseom + 2.1 malo sam se razocarao
pozdrav ljudi!
namjeravam kupit t-mobile pulse! pa me zanima par stvari...koliko ima RAM memorije? jer sam na par stranica nasao 3 razlicita rezultatai ima li multi touch? to je ono da s dva prsta povecam sliku il?
i jeno pitanje...htc hero ili ovaj t-mobile pulse? vase misljenje?
hvala!
Zadnji uredio đejms 007 : 03-05-2010 u 22:04
riječi su isto kao i gomile ljudi - nije nužno znati za sve...
J. B. Štulić
Ja vise ne mogu cekat svoj mob, nema ga vec 14 dana, a vec se ubijam od nestrpljivosti, koma!
@blutut
Odi na http://www.mesc.hr/, tu si možeš provjeriti status servisiranja mobitela, samo upiši imei i caseID u ova polja na lijevoj strani.![]()
IMEI telefona blablablablabla
STATUS Izdato - Vaš uređaj je preuzet sa servisa.
Komentar servisa Cišcenje LCD-a i kontakata uredaja, zamjena batterije, test rada u redu. mh
Cijena (kn) 0,00
Zamjena baterije, wtf????
Edit, hvala Harasho, nisam znao da i oni servisiraju Huaweie...![]()
Nema na čemu, znači mobitel je na putu do tvog t-centra i kod tebe je za max 2 dana.
Ne servisira MESC Huawei nego je fora u tome što T-mobile ima ugovor sa MESC-om pa sve uređaje prvo dostavljaju kod njih pa ih tek onda razvoze u pripadajuće servise.
Nije mi jasna zamjena baterije, valjda su tvoju skurili na servisu![]()
aha, si siguran da stize za 2 dana? mozda su to oni prije dva dana napisaliUgl. sad sam staru poslao do t-mobilea da vidi... drzim si fige xD
evo, dosao mob sa serivsa, i kao i obicno šok! Ekran uopce nije ociscen, ja pi*dim, dok su se oni kur*ili ja sam cekao 14 dana da naprave NIŠTA! JEDNO VELIKO NIŠTA! Sad cu im poslat prituzbu cim se docepam njihovog e-maila, đubrad jedna![]()
Samo da kazem da 2.1 dolazi za otprilike tjedan dana, maximalno tjedan i po....![]()
zanima me kako da li mogu nekako promjenit temu,ako može,kako?
Rijci ti se pozlatile, ja sam jos bez ikakvog updatea, baterija mi jedva izdrzi dva dana a samo razgovaram, ajd dosta cesto, pocela sezone majica :-)
Bookmarks