Sad neznam dali da maknem foliju sa moba, jel se vec polako pocela odljepljivati kod pitki, i ima jedan baloncic u kutu na ekranu...
Imaš moto phone portal. Ima većinu toga kaj si naveo (mislim da samo alarme nema), malo je specifičan jer se spajaš preko wlana s mobitela na kompjuter, ali vrlo jednostavno i dobro radi.
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65962
Sad neznam dali da maknem foliju sa moba, jel se vec polako pocela odljepljivati kod pitki, i ima jedan baloncic u kutu na ekranu...
Sad sam malo pronjuskao i pise da za Pulse 2.1 dolazi tek sredinom 5 mjeseca...
ko će dočekat do tada![]()
Bas, Ocito je harasho negdje to krivo cuo, sada bas gledam i na vecini stranica pise da ce biti sredinom 5 mjeseca, grozno...
Prva vijest je bila da u 5.mj dolazi fw update sa 2.1 i to piše na većini stranica.
Poslje je došla nova vijest (koju skoro nitko nije prenio) da bi se prije 4.mj mogao pojaviti firmware s 2.0 , a tjedan-dva poslije kad je na MWC Barceloni Huawei predstavio nove (i stare) modele sa 2.1 svi su predpostavili da 2.0 neće niti izbacivati i da će u 4.mj odmah doći 2.1...
E imam ja jedno pitanje kaj se tiće pulsa!!!
Da li se bilo kaj može instalirati na karticu, a ne na memoriju uređaja???
Možeš jedino ako staviš custom ROM.
"Tema za stavljanje custom ROM-a: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65823
Značajke custom ROMa:
- stabilnije, brže i optimiziranije korisničko sučelje
- automatsko instaliranje aplikacija na memorijsku
- Java emulator
- root pristup
- bolji grafički driveri (igrice bolje i brže rade)"
Skinuo sam foliju i sada sam osudjen da ga zauvjek drzim u futrolici.... I triput je bolji odaziv ekrana kad sam skinuo foliju!
Da, ekran je stvarno bolji bez folije, čestitam na odvažnosti, meni je trebalo 2mj. da se odlučim skinuti foliju.
Noćas dugo bio budan i prije spavanja sam surfao na mobitelu, uglavnom, mobitel mi se odjedamput samo ugasio i krenuo restartirat ali nikako da se upali pa sam morao izvaditi bateriju, onda je sve išlo ok, samo što sam nekim čudom izgubio sve widgete i shortcute na ekranu : popizd :
Jutros sam skužio da se to dogodilo točno negdje u 2, kad je mobitel pomicao vrijeme 1 sat unaprijed. Interesantno.
EDIT: prije nekih 5-10min su mi se odjedamput vratili widgeti i shortcuti koje sam prije imao na ekranu. :S
Ajme, upravo sam bio napisao "knjigu" na mobitelu da stavim na forum o mojim dojmovima, i kad pritisnuo "salji" odjednom neki error, ja sam se pocupao, pola sata sam pisao... -.-
No dobro, sta sam htio reci.
havta ti harasho!Ja sam se danima predomisljao dali da maknem, pa sta ako maknem da bude jos gore, pa ako mi slucjano pdane pa se sve izgrebe itd...
I jel ekran uopce stakleni? Jer je nekako hladan, bas kao staklo..
Ali imam i nekoliko zamjerki, poput poklopca od baterije, koji mi se vec drugi dan izgrebao i to dosta dobro...
Onda ova tipkovnica, ponekad je odlicna a ponekad mi dodje da nabijem mob u zid, toj tipkovnici fali multitouch, jer ako slucajno pritisnem 2 tipke on prebaci na drugu tipkovnicu, i to se jako cesto dogadja.
i naravno kamera (ako je uopce tako mogu nazvati). Autofocus traje oko 5 sek da fokusira predmet, a meni polako prst crveni i grci se...
I naravno, nakon Symbiana preporodio sam se, i moj sljedeci mob ce definitivno biti android...![]()
Zasto ja nemam Google Street View???
ahaaaaa, sad sam shvatio... hvala, radi!
Malo na youtubeu gledam taj novi 2.1 na U8220 i U8230 i mogu reci da izgleda grozno! Stalno neki eror, ne moze otvoriti widget itd. usporeno za popi*dit!
Nadam se da ce to malo srediti jel ovo sto sam sad gledao izgleda ocajno!
molim vas da mi pomognete, konektujem se na wi-fi ruter, ukucam kod i ok je konektovan je ali kad udjem u broswer trosi mi racun ne surfam preko wi-fi i gdje da skinem mape posto imam instaliran igo navigaciju
Nisam se suočio s tim problemom, 3G bi se trebao automatski isključiti kad se povežeš na wlan. Riješenje tvog problema bi bilo to da ručno isključiš mobilni internet kad želiš surfati preko wlan-a.
Karte za iGO potraži u pripadajućoj temi: http://cafe.mobil.hr/threads/65612-I...-android/page2
Kad izlazi novi custom rom ? Evo i ja na sestrinom isto skinuo foliju, mob leti sad.
For the hoven lands...
Nezna se ništa novo. Dokraja4. mjeseca očito ništa nisu izbacili. -_-
Sad valjda čekamokrajpočetak 5. mjeseca. -_-
Ja nagađam da na dan (ili taj tjedan) kad T-mobile uk izbaci u ponudu pulse mini, izbaci i 2.1 ROM za Pulsa.
Zadnji uredio Harasho! : 03-04-2010 u 14:01
evo i ja skinuo foliju,moram priznat da je i meni trebalo 2 mj. Definitvno boli odaziv...
harasho hvala puno wlan sam skuzio sada trazeim mape
Bookmarks