Ovi linkovi sto bi trebao skinuti ne rade
"-downloadajte Superboot sa prvog posta, obavezno Version for devices WITH the 'December Update':http://android.modaco.com/content/t-...-a-custom-rom/"
Meni rade, bit će da se treba registrirati na modaco forum.
Neznam, ja sam sad probao skidati, ide bez problema...
Probaj skinut preko nekog drugog browsera, tipa chrome, opera, safari...
i opet problemi, imam Winse 7 i vidim da se svinesto zale da ._install-superboot-windows ne radi, da samo stoi kod ono "witing for device" ili tako nesto, e tako je i meni, a nznm rijesiti taj problem...
Rijesio taj problem, ali sad mi se mob ne zeli upaliti, dodje do t-mobilea, pa android pa zavibrira i onda isponova, kako da to rijesim?
Zadnji uredio blutut : 12-03-2010 u 01:03
Ovo sam napokon uspio, ali sada sam dosao 5. dijela i vec na pocetku uopce nemam onu opciju kao i na drugoj slici u tutu, dali je neki problem sot nemam MICRO SD citac?
Pa to si već instalirao, to ti je ovaj isti amon ra kao iz tutorijala (3. korak)...
Evo da i ja podijelim svoje utiske nakon cca 2 mjeseca korištenja mobitela.
Mob je dobar, ali ima previše tzv. dječjih bolesti. Dešava mi se možda 1-2 puta tjedno da moram ić na repair SD:ext, jer mi neće instalirat aplikacije sa marketa. Onda se zna desit da uopće ne želi skinut aplikaciju sa marketa, kad stisnem, on ništa ne pokreće, a kad odem na market u tu aplikaciju, piše downloading, al neće uopće krenut i ona ikona gore se ne pojavljuje, da bi navečer ili dan poslije sam instaliro, iako sam ja stisnuo cancel, i već zaboravio da sam htio skinut aplikaciju.
Dalje, danas mi se bluetooth smrzno. Stavio sam neke pjesme za frenda (na kraju ispalo pola gige muzike) da mu prebacim preko bluetootha (ne pitajte zašto, ispalo je da je to jedini način, nije mogo drukčije nikako dobit tu muziku) i usred prijenosa, on stane, neće dalje slat, i ne mrda ni kB dalje. Nakon što smo odustali i neuspješno pokušali ponovno, skužili smo da neće nikome ništa slat mob preko bt. Probo sam ugasit pa upalit bt i aplikaciju - Bluetooth File Transfer, i opet ništa. Pobrišem aplikaciju, i probam je ponovno skinut, pa mi ne želi instalirat (opet repair SD:ext) i nakon što je instaliram opet ista stvar, nađe uređaje koji su dostupni, al ne želi poslat ništa. Probam restartat mob, to pomogne, krene slat dalje da bi nakon minutu se mob sam restarto. I tek nakon toga je proradio bt kako treba.
Music player je isto loš, pretih je kad slušaš sa slušalicama, uvijek se čuje onaj šum umjesto tišine kad pustiš preko zvučnika, čuje se prebacivanje pjesme (na slušalicama) iako je kvaliteta mp3 vrhunska. Slušalice su loše, danas je sve to kulminiralo tako da mi je lijeva slušalica otišla, pucketanje, šuštanje konstatno u lijevoj slušalici. Moram odnijet to da mi zamjene.
Općenito, mob je solidan za te pare, al kao što sam reko, ima tih "dječjih" bolesti kojih nema kod iskusnijih proizvođača, kojima te neke stvari normalno rade bez ikakvih problema. RAM memorija je isto velik problem kod moba, jer svako malo moram gasit aplikacije preko task managera jer mi se inače mob uspori.
Eto, to je to, malo sam se raspiso.![]()
USPIO!!!!!!!! Nego sta nema homescreen 6 stranica?
Bome sam se namucio oko ovog, ali je na kraju usjelo
I naravno hvala Harashu! na pomoci, bez tebe bas ne bi uspio!![]()
Nema na čemu
Nemaš homescreen sa 6 stranica, možeš instalirati neki drugi homescreen sa marketa ako ti se ovaj defaultni ne sviđa ili ponovi 6. korak i instaliraj t-mobile style ROM, na njemu imaš taj homescreen sa 6+ stranica, iako mi je on bezveze jer nemožeš staviti više od cca 30 ikona/widgeta na njega (jednostavno nemože, javi grešku) znači možeš imati samo nekih 5 ikona po jednom screenu što mi je bezveze...
@milinho
svaki put kad restartaš mobitel moraš ponovno napraviti repair SD:ext, to je bug u trenutnom custom ROMu, problem će uskoro riješiti u verziji 1.8....
jooj, sad mi je odlican mobitel (osim grozne kamere)
Samo me zanima dali mi moze netko dati link ili naziv za app da promjenim ikonu za menu?
EDIT: I to rijeseno, sada imam "Sense UI"![]()
Zadnji uredio blutut : 12-03-2010 u 22:46
čitajući sve ovo mislim da ipak neću ništa dirati,samo me zanima da li mogu napraviti dec update i to je to?
lol, možeš ali ti dec. update neće skoro ništa promijeniti.
S njim dobiješ bolji audio i mogućnost instalacije barcode skenera i to je više manje to...
a ne znam,možda ipak napravim sveImam jedno pitanjce,imam problem sa wifi,doma mi se neće nikako spojit na router,a recimo u firmi mi se spoji bez problema,znam da mi je problem doma na routeru,pa me zanima da li netko zna kako da to riješim?
@harasho kaj mislis dali bi mi ovo pomoglo oko skidanja onog glupog koda kaj sam zaknjucao na sve mreze http://forum.gsmhosting.com/vbb/f434...y-code-868325/
Evo jedan problemcic, ne zele mi se otvoriti notifikajšnsi, nikako, niti da povucem prema dolje ili da idem u menu i pritisnem, uopce ne reagira...
Evo sad velikog problema, ne mogu upaliti mobitel, stalno se pnavlja "android" i "t-mobile" logo, ne mogu napraviti december update, ne mogu nis.... MOLIM POMOC!![]()
a ja da napravim svelol Mislim da ipak nikaj od toga
mislim da ću pričekati još malo da izađe ona vezija 2.0 pa ćemo onda vidjeti kaj bude
Bookmarks