Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 31 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 767
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    Kad instaliraš vanillu početni zaslon ti izgleda otprilike ovako:
    http://www.smartphonemag.com/cms/fil...s/Capture3.jpg

Sve ostalo dobiješ instaliranjem aplikacija.
    A te aplikacije skinem od kuda? App store?

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.399, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvenstveno, ovo na slici jest čudo od HTCa zvano Sense UI te dolazi samo na HTC mobitelima. T-mobile Pulse dolazi iz tvrtke Huawei.
    Kao drugo, budi svjestan da stavljanjem drugih romova zapravo zaobilaziš garanciju na mobitel, da ne bi poslije bilo nismo znali. Procedura stavljanja novih romova je toliko jednostavna koliko i komplicirana. Osobno, mislim da bi trebao prvo utrošiti vrijeme na čitanje tih dugih uputstava, upoznavanje sa androidom i problemima istog, prije nego što se uopće odlučiš na kupnju moba. Android je mrak, ali nije za sve.
    Click here to take IQ test.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Brainbug Pregledaj post
    Prvenstveno, ovo na slici jest čudo od HTCa zvano Sense UI te dolazi samo na HTC mobitelima. T-mobile Pulse dolazi iz tvrtke Huawei.
    Kao drugo, budi svjestan da stavljanjem drugih romova zapravo zaobilaziš garanciju na mobitel, da ne bi poslije bilo nismo znali. Procedura stavljanja novih romova je toliko jednostavna koliko i komplicirana. Osobno, mislim da bi trebao prvo utrošiti vrijeme na čitanje tih dugih uputstava, upoznavanje sa androidom i problemima istog, prije nego što se uopće odlučiš na kupnju moba. Android je mrak, ali nije za sve.
    Ako mi se nekim slucajem nesto pokvari na mobitelu, dali postoji mogucnost da ja vratim stari rom?

I imam iPhone i Symbian i koristio sam Android nekoliko dana, ali nisam ga bas proucio, ali mislim da cu se brzo snaci, meni je vazno samo da je Android jednostavniji od Symbiana v5, to mi je najvaznije, jer me je ovaj symbian sa bugovima ubio...

Nego se bojim jer sad stizu neki jeftini Androidi pa neznam dal da pricekam ili da kupim ovaj?

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Brainbug
    Slažem se da Android nije za svakoga, no ovo ostalo nije u potpunosti istina; T-mobile ROM se vrlo lako vrati, i ako malo bolje proučiš prethodne 2 stranice vidjet ćeš da je moj mobitel bio na servisu i da nisam imao nikakvih problema sa gubljenjem garancije.
    Ova slika koju je postao blutut zaista jest sa nekog HTC mobitela sa SenseUI, ali po launchbaru na mom homescreenu izvježbano oko može raspoznati da on samo liči na onog sa SenseUI-a, jer je to ustvari samo još jedna od mnogobrojnih modifikacija.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, onda smo rijesili taj problem sa garancijom
    A di se mogu naci te modifikacije?

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma na warez stranicama imaš hrpu različitih aplikacija. Ja npr najviše koristim: http://forum.ppcwarez.org/viewforum.php?f=398
    Tu imaš sve od najnovijih igrica, widgeta, različitih homescreenova, programa, navigacija koji se inače plaćaju.
    Veliku većinu dobrih i besplatnih aplikacija (više desetaka tisuća aplikacija/igrica) možeš skinuti direktno sa mobitela putem predinstalirane Googlove aplikacije Market .

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo super, hvala ti, sada samo jos moram kupiti mobitel, ako ga uopce imaju za kupiti

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Pulse
    Bodovi
    3.768
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.768, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Blutut, evo ovako par stvari koje su na nokiji E51 mozda mrvicu bolje riješeni:
    Kvaliteta zvuka prilikom razgovora (nemam doduše december update), nema glasovno biranje, Nokia ima mrvicu kvalitetniji zvuk kod sviranja MP3ica no zato Pulse nema šuma kod reprodukcije, nema ekvilajzera no izlazni zvuk ima dosta basa i visokih (sa senheiser MX416 slušalicama), nema FMradio, software za spajanje sa PCom je katastrofa (srećom tu je Sprite backup), nema profila (valjda postoji neki widget ili aplikacija za to ali ja profile ionako ne koristim jer ima pametno rješen volume gumb koji mse dirktno namješta jačina zvona) i ne izgovara ime pozivatelja sintetiziranim glasom. Os svega mi najviše fali ovo zadnje.

E i veličina je u banani, koliko ima svojih prednosti toliko ima i mana. Bacao ga u pod još nisam ;-) no E51 nije preživjela, počela je štekat mjesec dana nakon udara u pod-probat ću je uvalit u Mobis pa da vidimo

Vidim da imaš 5800, uz Pulse, E51 i E71 i nji sam vagao da kupim. No što sam više čitao o 5800 to sam više bježao od nje, Pulse mi se čini kao pobjednik u usporednom testu ta dva moba.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Qwert Pregledaj post
    Blutut, evo ovako par stvari koje su na nokiji E51 mozda mrvicu bolje riješeni:
    Kvaliteta zvuka prilikom razgovora (nemam doduše december update), nema glasovno biranje, Nokia ima mrvicu kvalitetniji zvuk kod sviranja MP3ica no zato Pulse nema šuma kod reprodukcije, nema ekvilajzera no izlazni zvuk ima dosta basa i visokih (sa senheiser MX416 slušalicama), nema FMradio, software za spajanje sa PCom je katastrofa (srećom tu je Sprite backup), nema profila (valjda postoji neki widget ili aplikacija za to ali ja profile ionako ne koristim jer ima pametno rješen volume gumb koji mse dirktno namješta jačina zvona) i ne izgovara ime pozivatelja sintetiziranim glasom. Os svega mi najviše fali ovo zadnje.

E i veličina je u banani, koliko ima svojih prednosti toliko ima i mana. Bacao ga u pod još nisam ;-) no E51 nije preživjela, počela je štekat mjesec dana nakon udara u pod-probat ću je uvalit u Mobis pa da vidimo

Vidim da imaš 5800, uz Pulse, E51 i E71 i nji sam vagao da kupim. No što sam više čitao o 5800 to sam više bježao od nje, Pulse mi se čini kao pobjednik u usporednom testu ta dva moba.
    E neka si.

Nista od onog gore ne koristim, tako da mi je svejedno, nego za velicinu? kako mislis "velicini", sta nestane u đep? Ali to spajanje sa PC-om mi je malo sumnjivo, sta je tako lose?ah ocito moram preci preko toga...

Sada definitivno uzimam Pulse, samo neznam kolko kosta u t-mobileu kao samo uredjaj, 2000kn? 2200kn?

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blutut Pregledaj post
    Dobro, onda smo rijesili taj problem sa garancijom
    A di se mogu naci te modifikacije?

Problem sa garancijom i dalje ostaje. Samo zato što kolega Harasho nije imao problema sa time, ne znači da to više nije pravilo. Svakim neslužbenim firmwareom, svakom modifikacijom koji izlazi iz okvira koji je propisan proizvođačem, gubite garanciju. Plain and simple. Hoće li u servisu zažmiriti na to, to je već drugi par rukava. Nemojte me sada samo napasti sa svojim iskustvima, mislim da je na forumu , odnosno uvijek, najkorektnije pričati onako kako je službeno rečeno. Sve izvan službenoga ako super prođe,super.
    Aplikacija za spajanje na pc ti ne treba, jer sa PCem u biti i nemaš što raditi.
    Android je mrak sustav, ali napominjem, svaki korisnik mobitela ima određene zahtjeve preko kojih ne želi prijeći. Ti si razmisli koji su to zahtjevi, te se raspitaj da li ti Android to možda ne udovoljava.
    Osobno, sa Androidom sam se preporodio.
    Zadnji uredio Brainbug : 10-02-2010 u 21:48

11. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem sa garancijom i dalje ostaje. Samo zato što kolega Harasho nije imao problema sa time, ne znači da to više nije pravilo. Svakim neslužbenim firmwareom, svakom modifikacijom koji izlazi iz okvira koji je propisan proizvođačem, gubite garanciju. Plain and simple. Hoće li u servisu zažmiriti na to, to je već drugi par rukava.
    Aplikacija za spajanje na pc ti ne treba, jer sa PCem u biti i nemaš što raditi.
    Android je mrak sustav, ali napominjem, svaki korisnik mobitela ima određene zahtjeve preko kojih ne želi prijeći. Ti si razmisli koji su to zahtjevi, te se raspitaj da li ti Android to možda ne udovoljava.
    Osobno, sa Androidom sam se preporodio.
    Riskirat cu to sa garancijom.

Moji zahtjevi su da je Android manje bugovit od symbiana, da nije toliko usporen, jadan, jadan, usporen..........
    I naravno da je kamera dobra za slikati tekstove, knjige, casopise, i vecinu teksta... nadam se da nije previse mutna...

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda Android nije za tebe. Pogotovo ne neslužbeni ROMovi. Realno je to stabilan sustav, ali ima na njemu još za raditi. Imao sam symbiana prije toga, i u dve godine nisam imao jednu jedinu zamjerku što se tiče stabilnosti. Da ne kažem da se ne sjećam kad sam ugasio mobitel sa Symbianom. Naravno, ovisi o kojoj se verziji radi, pa zatim model mobitela i tako to. Naravno, slična priča vrijedi i za Android. Kamera za po danu,odnosno dovoljnoj umjetnoj svjetlosti je mrak, auto focus radi svoj posao.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pod bugovitost mislim da mi je internet ukljucen i ne mogu ga iskljuciti, doslovno, i baterija traje pola dana, mobitel se zaledi nekoliko puta na dan, touch ponekad ne reagira, vibracija ponekad ne reagira, ponekad ne mogu upaliti kameru, olovcica mi je zaljepljena na mobitel sa patafix-om .......
    Ima jos jako puno bugova i to ne sitnih, poslao sam ga nekoliko puta na servis ali opet je sve po starom, ja mislim da je to previse frustrirajuce da ostanem na symbianu, jedina mogucnost mi je ili winmobile ili Android.
    Android sam koristio i svidio mi se,.
    Ja se nadam da Android nema ovoliko bugova, tj nitko nemoze imati tolko bugova...

I nisam informaticki neobrazovan, ako na to mislis da ce mi biti prekomplicirano koristit Android...

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, skoro pa sve što si nabrojao zapravo nema veze sa operativnim sustavom nego modelom mobitela.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, skoro pa sve što si nabrojao zapravo nema veze sa operativnim sustavom nego modelom mobitela.
    Pa skoro sve ima veze, osim baterije, olovcice i toucha... Al da ne idemo previse u off...

Sada gledam ovaj HTC Tattoo, gdje se to moze nabaviti? Ali da nije neka tarifa. Jel skuplji od Pulse-a?

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Pulse
    Bodovi
    3.768
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E neka si.

Nista od onog gore ne koristim, tako da mi je svejedno, nego za velicinu? kako mislis "velicini", sta nestane u đep? Ali to spajanje sa PC-om mi je malo sumnjivo, sta je tako lose?ah ocito moram preci preko toga...

Sada definitivno uzimam Pulse, samo neznam kolko kosta u t-mobileu kao samo uredjaj, 2000kn? 2200kn?
    PC suite sam na Nokiji koristio za update kontakata, mogao sam izvući van čiste vcf fileke. Ovaj T-Molbileov soft radi preko sinhkronizacije s Outlookom i (O Expressom u mom slučaju). Za tu svrhu sam kreirao novog usera u WinXPu i importirao Nokijine vcfove u njegov Adressbook i onda radio sinkronizaciju. Prenesao mi je sve usere ali ne i sve brojeve telefona, tamo gdje sa imao dva mobitela za pojedinu osobu prenesao mi je samo jedan.

Ne znam cijenu, ako imas kakvu pretplatu i +bodove mogao bi proc jeftinije. Mene je izasao 600 Kn sa 12000+ bodova u flex teamu na 2 godine.

Glede velicine jest malo veci al stane u dzep bez problema

EDIT:
    NA HTC Tatoo-u mislim da ne radi iGo navigacija.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam mrak tarifu, ali nije prosla ni godina dana tako da nis od toga... Mislio sam uzeti kao samo uredjaj a neznam koliko kosta...

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC Tattoo je uz dužno poštovanje njesra zbog: rezistivnog (lošijeg) ekrana od samo 2.8" premale QVGA rezolucije ( 320x240 piksela, ne podržava većinu aplikacija za Android)

Puna cijena Pulsea je 2098kn, imaš na oglsniku nekorištenih za ~1800kn...

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sada sam bio u T-mobileu i kao obicno nemaju niti jednog za kupiti, a jedan stoji u izlogu koji takodjer ne radi, pa sam isao pitati dali mi moze dati punjac da se puni da malo vidim kako mob radi a ona kaze da ne moze, ja pitam zasto? a ona razmislja sta da isere i kaze da se on ne moze puniti , jel ima mozda jos neki tcentar blizu pule?

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sada sam bio u T-mobileu i kao obicno nemaju niti jednog za kupiti, a jedan stoji u izlogu koji takodjer ne radi, pa sam isao pitati dali mi moze dati punjac da se puni da malo vidim kako mob radi a ona kaze da ne moze, ja pitam zasto? a ona razmislja sta da isere i kaze da se on ne moze puniti , jel ima mozda jos neki tcentar blizu pule?
    Imaš u Poreču, Pazinu i Umagu.
    Klikni ovdje

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Pulse
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U Poreču ti ga imaju sigurno; tamo rijetko kad sve prodaju
    I imam samo pozitivna iskustva s njima tamo...
    Kada sam tek kupio svoj pulse, nije mi radio adapter od punjača.
    Reklamirao sam i odmah su mi htjeli dati cijeli novi uređaj, al sam ja reko da mi daju samo taj adapter!

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima do poreca dosta... :/

Pricekat cu malo, pa cu ici u Tower Centar pa cu si tamo kupiti, tamo sam ga i prvi put isprobao i odusevio me, dok u Puli ne radi... Eto, morat cu pricekat, iako sam verc sad dosta nestrpljiv

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Procurila je prva fotka već odavno poznatog Huaweia U8230 (brat blizanac Pulesea) sa Androidom 2.1. Fotka dolazi sa MWCa.

Izgleda odlično! Jedva čekam update.

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Pulse
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretpostavljam da ovo lišće pada po ekranu kao neki animated background?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odlicno izgleda!
    Update cemo dobiti vjerojatno kad u Njemackoj izlađe T-mobile Pulse Mini koji je jučer najavljen, on ima Android 2.1 i izgleda da je to isti softver kao ovaj koji je postao Harasho!

+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 31 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [X6] Najava, info, slike
    By Harasho! in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 260
    Posljednji post: 12-07-2011, 20:21
  2. [N85] najava, slike, info..
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 74
    Posljednji post: 12-11-2009, 10:49
  3. [X3] Najava, info, slike
    By Harasho! in forum Nokia
    Odgovora: 6