može jedno pitanjce?meni istiće ugovor u vipu 7.1.2010. godine i sad trebam produžiti pretplatu ali ne bih nego bi prešao na tele2 e sad jel se to računa kao prijenos broja ili nova pretplata?
može jedno pitanjce?meni istiće ugovor u vipu 7.1.2010. godine i sad trebam produžiti pretplatu ali ne bih nego bi prešao na tele2 e sad jel se to računa kao prijenos broja ili nova pretplata?
jel to znači da mogu otići u tele2 7.1.2010. i reći da želim prijenos broja i odmah platiti novi mobitel na 24 mjeseca (npr. jel bi me ovaj mobitel došao 495,00 kn? P.S. znam da ovdje ne piše prijenos broja nego samo produženje pretplate ali uvjeren sam da je ovdje to pisalo)
Al su ukinuli taj popust
Da li je netko imao slucaj da mu je prijenos broja u Tele2 mrezu otkazan zbog tehnickih razloga (bas tako pise u sms-u)?
Da li to znaci da su preoptereceni (zbog Revolucije) pa ne mogu stici prenijeti sve brojeve ili je mozda krivi PUK?
Ja mislim da na forumu ne stoluju vidovnjaci, stoga se obrati matičnoj mreži!
Pa zato sam i napisao "Da li je netko imao slucaj..."
Ne trazim da bude vidovnjak nego samo da kaze/opise svoj slucaj ako ga je imao.
Ja sam vec prije prenosio brojeve (sigurno 5-6 brojeva sebi i drugim) i nikada nisu napisali "zbog tehnickih razloga", zato me to zbunjuje.
EDIT:
Ako nekoga zanima izgleda da je netko u Tele2 zaboravio ili zagubio dokumentaciju pa je zato otakazan prelazak. Morao sam ponovo zatrazit prijenos broja.
Zadnji uredio 10aLEX : 07-05-2012 u 14:21
VIP i HT se prave grbavi u zadnje vrijeme....
Zadnji uredio HSDPA : 07-05-2012 u 15:32
Dobio sam neaktiviranu simpa sim karticu sa zgodnim brojem telefona. Htio bih taj broj prenesti u Tele2, no zanima me moram li prvo provesti 6 mjeseci na T-mobilu ili mogu odmah broj prenesti u Tele2?
Ne moraš čekati, odmah prenesi broj! Jasno, prije toga trebaš obaviti barem jedan poziv preko T-mobila. Ako nemaš kuna, onda nazovi službu za korisnike.
Bookmarks