Živim u slijepoj ulici blizu restorana.
Restoran ima kojih 10- 15 parkirnih mjesta 10 metara od ulaza.
No, većina ljudi se sparkira na nogostup na izlazu iz moje ulice (tako da imaju 5 metara do ulaza).
I, izlazeći iz ulice (skoro svaki dan je tako) se ne može vidjeti da li netko dolazi s te "glavne".
Evo skice ():
Uglavnom, žuti auto izlazi iz ulice i vidi da crveni "ide na njega" tek kada već izađe na cestu.
A, crveni auti se uglavnom ne voze sporo.
Još nije bilo nesreća (ali taj restoran je tu od nedavno), ali svako malo se skoro desi (tj. crveni auto mora naglo kočiti ili skrenuti da zaobiđe- ako ima mjesta zbog parkiranih auta i s druge strane).
Pošto su crni auti krivi za to, vjerojatno bi postavljanje stupića pomoglo (nije tamo ničiji ulaz u dvorište ili tako nešto da bi smetali).
Zanima me da li je netko imao iskustva sa sličnom situacijom (mislim, da je prijavio- ne da se samo uvjerio da to nije uredu)?
Kome to prijaviti (cestama, policiji, komunalnom redaru... upravi vodovoda- da odem do Super Banditića osobno
)?
Ima li to smisla prijavljivati- tj. postoji li šansa da će netko sagledati situaciju i srediti to?
Trebam li nešto posebno prilagati (da uslikam križanje- makar je skica savršenaili tako nešto)?
![]()

):
)?
- da odem do Super Banditića osobno
)?
Odgovori uz citat

Ne budu se više tu parkirali 
Bookmarks