Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najgore od svega je što se od T-mobila ne može dobit suvisla informacija šta je sve uključeno u BB tarifu kod njih. Ja sam to pokušavao i nak raju sam uzeo u VIP-u.

Ovako: Da bi saznao koji APN koja aplikacija koristi trbaš najprije pobrisat u TCP postavkama apn web.htgprs APN. Nakon toga, ćeš se vjerojatno iznenaditi i vidjeti da internet browser ne radi, kao niti T-zones browser. Ako fejs i Gtalk i dalje rade, trebaš otići u Options-advanced options-service books i pogledati dotične service bookove da kojim slučajem ne rede preko web.hrgprs APN-a. Svaki service book koji ima web.htgprs APN nalaže matičnoj aplikaciji da se spaja na njega.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    Najgore od svega je što se od T-mobila ne može dobit suvisla informacija šta je sve uključeno u BB tarifu kod njih. Ja sam to pokušavao i nak raju sam uzeo u VIP-u.

Ovako: Da bi saznao koji APN koja aplikacija koristi trbaš najprije pobrisat u TCP postavkama apn web.htgprs APN. Nakon toga, ćeš se vjerojatno iznenaditi i vidjeti da internet browser ne radi, kao niti T-zones browser. Ako fejs i Gtalk i dalje rade, trebaš otići u Options-advanced options-service books i pogledati dotične service bookove da kojim slučajem ne rede preko web.hrgprs APN-a. Svaki service book koji ima web.htgprs APN nalaže matičnoj aplikaciji da se spaja na njega.

Pogledao sam odmah kad sam ga uzeo u bookove i tamo za oba (face i gtalk) je gate blackberry.net, a sto se tice browsera on je t-zones i u startu ga nisam koristio. Onda sam iz TCP/IP postavki izbrisao web.htgprs da vidim hoce li raditi tad. Probao na BB market i radilo je, evo bas probao m.bug.hr i radi i dalje pa ako se sad skine sa wnw paketa javim.
    ...also known as El'AnDrA...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post

Zanimljivo je je to sa bb koristenjem. Ja sam pogledao te service bookove i na svima pise da ide preko bb neta, ali u praksi dosta toga ide preko vanjskog apna. Tamo imam upisano data.vip.hr, posto sam na vipu i imam 512 mb pa nije strasno, jer za 2 tjedna nisam potrosio ni 20 mb. Ali cudno je sto npr u spajanjim cesto pise o , ili 0.001 i tak neke mizerne cifre....
    Koliko sam citao na sluzbenim stranicama sve aplikacije preuzete sa bb stranice bi njihov apn trebale koristit jer ionako ne rade dok se nema aktivirana bb opcija pa je logicno, ali je zato najbolje uzet bb u vipu pa nema nesanice hehe...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N93] nekoliko pitanja
    By zrino in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 13-04-2008, 11:58
  2. ...Nekoliko pitanja...
    By _Maniac_ in forum Stolna računala
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-07-2007, 09:23
  3. Nekoliko pitanja - WM5
    By Hrc in forum Windows Mobile