= Citat = Izvorno postao mobber Pregledaj post
Nakon 4 dana korištenja sve sam uvjereniji kako je mobitel odličan. Iskreno, jedini nedostatak koji sam primijetio je neprikazivanje web stranica u flashu.
Usput, malo sam usporedio ekrane na iPhoneu i Milestoneu te njihove reakcije na dodir: ipak je iPhone i dalje Number One, nema trzanja i kašnjenja, sve savršeno radi. Nisam nimalo nezadovoljan s Milestoneom što se toga tiče, ali ipak se osjeti ono malo kašnjenje kad hoću "listati" opcije na ekranu. Ipak mu treba djelić sekunde da uhvati pokret. Toga kod iPhonea nema.

Ali,ne smijemo zaboraviti i da se ne radi o mobitelima istog cjenovnog ranga, iPhone ipak košta preko 7.000 kuna.
ma to će se sve tesati s vremenom..
primjer samo, ja sam krenuo sa androidom 2.0, već 2.0.1 verzija je puno popravljena, a 2.1 je još bolja

govorka se da će sučelje sljedeće verzije (3.0 - froyo) biti dosta poboljšano, te da će kompletno ići preko grafičkog čipa moba (trenutno nažalost stoji skroz neiskorišten), te će biti moguće napraviti i kompleksnije sučelje bez imalo zastajkivanja...

a što se iphonea i androida tiče, nebi htio početi diskusiju o njemu, al to su platforme nebo-zemlja
pogledaj u milestoneu koliko servisa se vrti u pozadini (aplikacija i ostalog), a koliko kod iphonea - zato je i dalje iphone broj1 po odzivu sučelja, al po meni je to dummy platforma (upravo zbog tog multitaskinga), al kao što sam rekao i to će se popraviti u bližoj budućnosti..