Ah, ovo je Hrvatska. Zar bi vas stvarno začudilo da bude preko 4000kn? Ne znam kako stvari stoje sa mobitelima, al znam da je ovo crna rupa za ostalu tehniku...
Ah, ovo je Hrvatska. Zar bi vas stvarno začudilo da bude preko 4000kn? Ne znam kako stvari stoje sa mobitelima, al znam da je ovo crna rupa za ostalu tehniku...
Molim te, reci mi... kad je to bio slučaj?
nikada. cijena odstupa plus 5 - 10% maksimalno od preporučene cijene. Em kod operatera za mobitele, em kod ostalih dobavljača, primjerice laptopa i ostale tehnike.
Barem se ja nisam susreo sa visokim odstupanjem od cijene. U usporedbi sa drugim državama. No jedna stvar neka vam ne remeti percepciju, naši porezi su drugačiji nego u susjednim zemljama. Tako da... Neka to ne zavarava.
porezi su manje više jednaki (svi imaju neku vrstu PDV-a i iznosi oko 20ak%)
uzmi na primjer italiju
milestone im se prodaje po 30€ jednokratno + potpišeš ugovor na 2 godine i plaćaš 30€ mjesečno, uz to imaš 3 gige prometa gratis
takvu tarifu sigurno nećeš naći kod nas, nego će nama uzeti 1000kn za mob i platit ćeš 300kn mjesečno za možda 512megi prometa i to je to
potpuno isto je bilo i s iphoneom, cijene su drastično odstupale od onih vani
Zadnji uredio pajo2 : 14-03-2010 u 12:40
Još si malo rekao stari. 1000kn za neku tarifu 300 će bit dobro....
Primjerice SE Satio je u VIPu uz Komplet 600 čak 1900kn! Uz Komplet 100 je 2800kn.
Koliko god da T-mobile bio pokvaren, ipak daju najmanje cijene uređaja kad potpišeš kod njih pretplatu.
VIP sam davao za primjer zato jer se priča u temi da bi na VIP trebao doć....
Bookmarks