uhh...daklem ovako
lag:
android je malo specifičan, jer svi appovi koje pokreneš ostaju u radnoj memoriji i to zna usporiti OS malo
al kod milestonea stvarno to nije primjetno, za primjer si pogledaj ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=Op_TtR1E0go
tu ti je odgovor i za multitasking
+za novu verziju 2.0.1 (koja će doći kroz par dana) piše da se dodatno ubrzava UI...al nije mi jasno na što točno misle...
Video reprodukcija: postoji par video playera koji reproduciraju divx..i sve radi fluidno
Office dokumenti: u documents to go imaš:
word to go, sheet to go, slideshow i pdf...sve te dokumente možeš editirati na mobu, kreirati nove i tako
svi ti rade ok...nemaju neke napredne funkcije kao normalna office varijanta, ali sve što ti treba je tu
za pdfove imaš par appova, s kojima se mogu otvoriti u browseru direktno, ili čitati u mejlovima
za skype stvarno nemam pojma...
ovak...ja sam kupio mob u italiji, i oni su mi dali njihovu garanciju...
politika motorole je(a i mislim većine kompanija) da ne možeš servisirati uređaj u zemlji u koju nije službeno ušao, dakle pojednostavljeno, garancija ti ne vrijedi kod nas
motonav je odličan app...u principu je to iGO-ov soft za motorolu, samo je problem što nema karata za hrvatsku (pretpostavljam da ih još uvijek rade-pa zato malo dulje čekamo da milestone dođe kod nas)
al svejedno, imaš par odličnih rješenja (copilot, recimo) + iGO je izašao isto za android (sa našim mapama), tak da tu nemaš problema
i za kraj...
windows sucka, android rula![]()

Bookmarks