ja ću kroz 10ak dana objaviti opširnu recenziju
(već ga sad koristim), al pošto sam pod ogromnim dojmom i da sad pišem recenziju malo bi bila pristrana
tako da je bolje pričekati malo...
ja ću kroz 10ak dana objaviti opširnu recenziju
(već ga sad koristim), al pošto sam pod ogromnim dojmom i da sad pišem recenziju malo bi bila pristrana
tako da je bolje pričekati malo...
evo nakon par dana korištenja...da iznesem dojmove
dakle mobitel je ODLIČAN
ukratko..
prvo što se odmah vidi je ekran koji je stvarno impresivan...
sve leti, stvarno nema ni trunke laga u cjelokupnom sučelju, niti ikakvog trzanja
što se tiče same kvalitete razgovora (signal, jačina zvuka, čistoća) je bez premca najbolje što sam imao do sada
ima čak i opciju podešavanja razine crystal talka (tehnologija koja sa 2 mikrofona poništava smetnje) tako da je stvarno mobitel superioran u tom dijelu
što se tiče kvalitete izrade...mob je cijeli od metala, istina, malo je teži (čini mi se oko 150g), ali stvarno je napravljen kao tenk
slide je izveden perfektno, fino klikne kada dođe u poziciju za zatvaranje i otvaranje i nigdje ne klima...ma odlično
tastatura...e tu su se puno koplja izlomilo, ali moguće da ja imam novu reviziju hardvera, pa su neke stvari poboljšane, ali tastatura je isto tako odllična, ima izuzetno dobar taktilni feedback, a tipke su taman, što se veličine tiče
uglavnom, stvarno mu ne mogu naći niti jednu zamjerku
eto, ako ima netko nekih pitanja..pucajte
Zadnji uredio pajo2 : 13-01-2010 u 23:33
Bookmarks