= Citat = Izvorno postao mobber Pregledaj post
Ali da se vratimo na Milestone, koji mi se jako sviđa. Već sam ga nekoliko puta imao u ruci i mogu pohvaliti kućište, jer inače koristim samo čvrste mobitele. Škripanje mi ide na živce, i ona plastika koja se koristi. Ekran je također odličan.

Milestone mi je općenito odličan, a trebate znati da Milestone na HR tržište kasni zato jer čekaju verziji 2.1. Čim se pojavi, stiže na naše tržište. Mislim da će mu cijena biti oko 3.500 kn, što je sasvim OK. Ukoliko ga usporedimo s drugim mobitelima, naravno. Ne znam za operatere.

Nedavno sam u ruci držao sve ove nove Motorole koje su najavili - Backflip mi se sviđa, kao i Quench. Motorola se vraća na velika vrata, bili su vanka oko 2 godine, a sada se vraćaju s velikim stvarima.
Osobno sam se uvjerio u to.

Kvaliteta izrade je ono što me na milestoneu najviše privlači. Metalan je, relativno je tanak s obzirom da ima qwerty tipkovnicu, ekran je velik. Sve je na mjestu. Šteta što je proc i memorija malo slabija nego kod nexusa.

Uglavnom, na tržištu trenutno ima predobrih android mobova, samo što nikako da dođu do nas...